Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves nők! Ti mit értetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! Ti mit értetek el eddig a kapitalista világban önerőből, mennyi vagyonotok van?

Figyelt kérdés

Az nem számít saját vagyonnak amit a papabank biztosított, illetve amit a pasid.

Önerőből mit értetek eddig el?

2019. jan. 17. 22:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
49%

11-es:

vagy

a) olyan szintent kint van a pichában, hogy autó nélkül elvész az ember, mert a legközelebbi buszmeg is legalább 30 perc gyalog, vagy jóval több

b) eléggé rossz hírű vagy iszonyatosan szegény településen van

2019. jan. 18. 00:04
 12/35 anonim ***** válasza:
42%

Több cégnek is dolgozom, marketinges vagyok. Egyetem alatt már szinte teljesen önellátó voltam, a tandíjamat is magamnak fizettem. Papabankból annyit kaptam, hogy otthon laktam, de beleadtam a rezsibe is mert így éreztem korrektnek. Illetve anno a jogsimat kifizették, hogy édesanyámat tudjam fuvarozni minél hamarabb, mert betegség miatt ő nem vezethet.

El már a párommal költöztem amikor végeztem, de teljesen külön kezelünk minden vagyonunkat. Nyilván valamennyivel "olcsóbban" élek így, hiszen a rezsi meg háztartás kb felét ő is fizeti. Jelenleg a megtakarításunk kis túlzással a nullával egyenlő, ősz végén fejeztük be a felújításokat.

Majd pár éven belül át fogom venni valószínűleg a családi vállalkozást, mert nincs más aki tudná vinni. A hátam közepére se kívánom mert általában csak viszi a pénzt, de majd megpróbálom valami másba átcsoportosítani.

Jelenleg annyit tudok elmondani, hogy egész jó melóm, saját autóm és felújított lakásom van. Akkor is így lenne ez ha nem a párommal élnék, csak akkor nyilván kisebb vagy távolabbi lakásban élnék amit csak a saját megtakarításomból is fel tudtam volna újítani. Munka mennyiségétől függően 150-200 ezer forintot szoktam kapni havonta. Mostmár így, hogy nem kell százezreket kidobálni csempére remélhetőleg gyűlik majd a megtakarításom is.. :D

26/N

2019. jan. 18. 00:11
 13/35 anonim ***** válasza:
83%

Lehet lepontozni, nekem a kislányom a legnagyobb vagyonom. Meg egy tökéletes férj. A sok utazás és közös élmény.

Van lakásunk meg autónk, megtakarításunk, de az csak pénz.

2019. jan. 18. 00:33
 14/35 anonim ***** válasza:
77%
Van egy diplomám, ami a hivatásomhoz kell, imádtam a munkám, amíg dolgoztam. Kertesház és autó felesben a férjemmel, és itt el is érkeztünk a lényeghez. A férjem és a lányaink a legfontosabbak.
2019. jan. 18. 00:36
 15/35 anonim ***** válasza:
40%

#12. Akkor is egy lepukkant épület. Értsd meg, normálisat nem kapsz 2 milláért se az Isten háta mögött, se a gettóban.

32/f

2019. jan. 18. 00:57
 16/35 anonim ***** válasza:
42%

29 ev, 2 diploma, hitelmentes haz (nem bivalyabsznad, nem is bp), nyaron vettem uj telefont, osszel laptopot, karacsonyra pedig lecsereltem a regi mosogepet es hutot. :D

Van egy kozepes arkategoriaju biciklim es egy kifejezetten gonosz macskam 😎

Autom nincs, de a munkahelyem 10 percnyi buszutra van, semmi szuksegem autora.

Van egy nyaralom a tesommal kozosen a balatontol 15 kmre, de, ezt ne szamoljuk bele, mert kozosen vasaroltuk.

Aztan, nektek fiuk, mitek van, amit nem a papabank vagy a csajotok biztosított? 😒🙄😏

2019. jan. 18. 01:01
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
16: nálunk megyeszékhelyen még van egy-két 5-6 milliós 40 nm-es lakás. Nem a legjobb környék, de nem is a legrosszabb. Tudom ez nem 2 Milla, de ilyenből kettő még egész kivitelezhető. Főleg ha pl. az egyik ki van adva és abból van fizetve a hiteltörlesztő.
2019. jan. 18. 01:01
 18/35 anonim ***** válasza:
63%

....es, holnap ez a szegeny fiu ki fog irni egy szivszaggato kerdest ide, hogy miert nem talal egy rendes, kedves lanyt, aki ismerkedne vele.

Sajnallak:(

2019. jan. 18. 01:30
 19/35 anonim ***** válasza:
46%
Dubajban olajkút kezelő. 🙂 😁 😁
2019. jan. 18. 01:31
 20/35 anonim ***** válasza:
53%

#18. Oké, de én a házakra írtam. 3 milláig mindegy hol van, az egy építési telek, bontandó vagy erősen felújítandó ingatlannal.

32/f

2019. jan. 18. 01:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!