Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Ti mit értetek el eddig a kapitalista világban önerőből, mennyi vagyonotok van?
Az nem számít saját vagyonnak amit a papabank biztosított, illetve amit a pasid.
Önerőből mit értetek eddig el?
11-es:
vagy
a) olyan szintent kint van a pichában, hogy autó nélkül elvész az ember, mert a legközelebbi buszmeg is legalább 30 perc gyalog, vagy jóval több
b) eléggé rossz hírű vagy iszonyatosan szegény településen van
Több cégnek is dolgozom, marketinges vagyok. Egyetem alatt már szinte teljesen önellátó voltam, a tandíjamat is magamnak fizettem. Papabankból annyit kaptam, hogy otthon laktam, de beleadtam a rezsibe is mert így éreztem korrektnek. Illetve anno a jogsimat kifizették, hogy édesanyámat tudjam fuvarozni minél hamarabb, mert betegség miatt ő nem vezethet.
El már a párommal költöztem amikor végeztem, de teljesen külön kezelünk minden vagyonunkat. Nyilván valamennyivel "olcsóbban" élek így, hiszen a rezsi meg háztartás kb felét ő is fizeti. Jelenleg a megtakarításunk kis túlzással a nullával egyenlő, ősz végén fejeztük be a felújításokat.
Majd pár éven belül át fogom venni valószínűleg a családi vállalkozást, mert nincs más aki tudná vinni. A hátam közepére se kívánom mert általában csak viszi a pénzt, de majd megpróbálom valami másba átcsoportosítani.
Jelenleg annyit tudok elmondani, hogy egész jó melóm, saját autóm és felújított lakásom van. Akkor is így lenne ez ha nem a párommal élnék, csak akkor nyilván kisebb vagy távolabbi lakásban élnék amit csak a saját megtakarításomból is fel tudtam volna újítani. Munka mennyiségétől függően 150-200 ezer forintot szoktam kapni havonta. Mostmár így, hogy nem kell százezreket kidobálni csempére remélhetőleg gyűlik majd a megtakarításom is.. :D
26/N
Lehet lepontozni, nekem a kislányom a legnagyobb vagyonom. Meg egy tökéletes férj. A sok utazás és közös élmény.
Van lakásunk meg autónk, megtakarításunk, de az csak pénz.
#12. Akkor is egy lepukkant épület. Értsd meg, normálisat nem kapsz 2 milláért se az Isten háta mögött, se a gettóban.
32/f
29 ev, 2 diploma, hitelmentes haz (nem bivalyabsznad, nem is bp), nyaron vettem uj telefont, osszel laptopot, karacsonyra pedig lecsereltem a regi mosogepet es hutot. :D
Van egy kozepes arkategoriaju biciklim es egy kifejezetten gonosz macskam 😎
Autom nincs, de a munkahelyem 10 percnyi buszutra van, semmi szuksegem autora.
Van egy nyaralom a tesommal kozosen a balatontol 15 kmre, de, ezt ne szamoljuk bele, mert kozosen vasaroltuk.
Aztan, nektek fiuk, mitek van, amit nem a papabank vagy a csajotok biztosított? 😒🙄😏
....es, holnap ez a szegeny fiu ki fog irni egy szivszaggato kerdest ide, hogy miert nem talal egy rendes, kedves lanyt, aki ismerkedne vele.
Sajnallak:(
#18. Oké, de én a házakra írtam. 3 milláig mindegy hol van, az egy építési telek, bontandó vagy erősen felújítandó ingatlannal.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!