Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin el szoktátok titkolni mekkora vagyonotok van, milyen ingatlannal-kocsival rendelkeztek í?
Mit titkoljak rajta, hogy budán élek egy 300nm es házban, és 3 garázsom van, amiben a luxusautóim állnak.
Ha hazaviszem úgyis látja, fölösleges mellébeszélni.
Dehogy!
Aki erről kérdez, azt anyagiasnak tartom és nem randizom többet vele.
L20
Szerintem normális beszélgetés közben úgyis szóbajön, hogy ki hol lakik, és kiderül egyedül-e,vagy társbérlőkkel,szülőkkel bármi.
Akár egyedül,akár lakótárssal,szülőkkel él az ember,lehet vagyonos és csóró is. Szerintem idővel derül ki. Sok iphone6-os csajnak és pasinak csak 2 pulóver otthon az összvagyona,szóval a külsőséségekre ne alapozz .:)
Ha kocsival megyek a randira és kiderülne hogy burkoló/festő/asztalos stb tuti elmondom neki hol fogja a következő kávéját inni...
heh...ilyen kérdéseket. ...
Szeretek kocsikról beszélgetni, nézett már anyagiasnak pasi amiatt, hogy rákérdeztem (egyből pénzéhes-nek nevezett, hát kösz). Pedig igazából jobban álltam mint ő. De kell a francnak ilyen paranoiás ember. Nekem sose derogált buszozni, mikor meg megvettem a kocsim azzal menni az aktuális páromért, ők se csináltak sose nemi kérdést a keresetből.
Nyilván nem a bankszámlámról fogok beszélni egy randin, de hobbi, utazás szabadidő úgyis feljön abból sok mindent le lehet vonni.
Én muszájból elszoktam kerülni ezt a témát. Nem akarom, hogy a pénzem miatt kedveljenek. Ha valahogy mégis előkerül ez a téma valami kis vicces átkötéssel azonnal elterelek a témáról.
Sajnos ez a téma számomra csak nehezíti a párkeresést... Nagyon nem szeretem az anyagias nőket, akik csak megjátszák magukat a vagyon reményében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!