Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a párotok egy komplett lakást venne, szépen berendezné, nem lenne neki gond, hogy mi mennyi, miközben ti nem rendelkeztek ilyen anyagi háttérrel? Nem feszélyezne?
Attól függ, hogyan adja elő.
"Menjünk már el nézzünk egy jó kis ülőgarnitúrát a lakásunkba holnap"
vagy
"Figyelj holnap délután 5 körül legyél már otthon, mert hozzák amit tegnap vettem ülőgarnitúrát a lakásba, be kellene engedni a költöztetőket."
Ha ilyen anyagi helyzetben lennék, akkor tudnék és akarnék úgy viselkedni, hogy a feleségem/barátnőm közösnek érezze a dolgokat, ne pedig az jöjjön le, hogy én vettem egy lakást, te meg ideköltözhetsz, és ha jól viselkedsz még egy külön polcod is lesz a szekrényben.
Akkor ő szívesen adja, jó érzés neki, hogy megteremti a közös otthonotokat, hidd el!
Ne feszélyezzen, mert az kívülről fanyalgásnak tűnik. Ebben a helyzetben a férfinek sokkal többet jelent, hogy látja a csillogást a te szemedben is, amikor valami a helyére kerül a közös otthonotokban, mint az, hogy ki milyen százalékban járult ehhez hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!