Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nagy gond lenne hogy ha egy lány fehér bőrű? Igénytelen lenne a fehér bőr?
Itt persze hogy mindenkinek most pont ez tetszik, mert dugnának mindent, ami mozog. Ha az lenne a kérdés, hogy tetszik-e ha egy lánynak a hasán anyajegy van, akkor most mindenkinek az tetszene.
Amúgy vannak szép fehér bőrű lányok, és vannak szép barnább bőrűek is (a fehér ember keretein belül). Ahogy mindkettőben vannak csúnyák is. Valakinek ez áll jobban, valakinek meg az.
pffff istenem hány éves vagy???
te is tudod, hogy szép az ilyen bőr. most komolyan ezt akarod itt hallani mindenkitől, h jaj mennyivel szebb vagy, mint a szolisbőrű barátnőd?
Ezt már én is megkaptam egy sráctól, ráadásul randi közben :D
Jót röhögtem, persze szoláriumban azóta sem voltam (és a sráccal sem :) ). Hibátlan bőröm van, most csak azért, mert az a trendi, nem fogom szétcseszni szoláriummal. Nem vagyok bezárkózva a szobámba, természetes fény ér eleget, egészséges is vagyok, úgyhogy semmi sem indokolja a további mesterséges barnulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!