Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nagy gond lenne hogy ha egy lány fehér bőrű? Igénytelen lenne a fehér bőr?
szerintem is 100x szebb az agyonszolizott bőrnél a nagyon fehér, ráadásul 30 évesen nem egy gigantikus mazsolának fogsz kinézni a bőröd miatt.
nekem igazàból a kettő közötti átmenet tetszik a legjobban magamon, a napon szépen lebarnult bőr. viszont van olyan világos bőrű, fekete hajú barátnőm (tisztára olyan, mint hófehérke) akit nem tudnék lebarnult testtel elképzelni, szóval mindenkinek megvan hogyan
érzi a legjobban magát, mi áll neki jól :)
Nekem egyszer a villamoson egy cigány idősebb asszony szólt be hangosan, hogy íjj de undorittó híppó fehhér a bűröd csaje..:D
Majd meg szakadtam a röhögéstől. Egyértelmű volt hogy nekem mondja mert rám nézett...
De nem érintett meg különösebben. Én szőke hajú, fehér bőrű vagyok. Ez van. Leszarom a szoláriumot. Akinek nem tetszik, az mehet máshoz. A férjemnek úgy kellek ahogy vagyok. Nem egy 2 lábon járó barna bőrdarab az ideálja, hanem egy nő. Szeret, szóval tökmindegy milyen színű a bőröm...
Amúgy nem igénytelenség, pusztán vannak akik nem akarnak beállni a sorba. Divat, ezért vannak akik követik a többi birkát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!