Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar titeket, ha szerelmetek foga nem hófehér?
Nagyon kevés embernek olyan alap esetben, mint a háttér. Sokan fehérítik (ami nem túl hasznos a fogzománcnak, de hát ugye a tökéletességért mindent!)
Az enyém sem fehér, soha nem is volt, soha nem is lesz, de nem undormány-sárga. Nem cigiztem sosem, nem kávéztam. Ilyen és kész.
Nem is várom el a barátomtól sem, hogy szikrázzon a foga erős fényben, a rendszeres ápolást viszont igen.
Ha Téged zavar, menj el fogorvoshoz, nem túl drága dolog és ha megmondod, hogy nem szeretnéd, hogy vakítóan fehér legyen, csak olyan természetes fehér, akkor szép lesz a végeredmény és ennyitől károsodni sem fog. (ha nem bízol bennem, fogorvostól is megkérdezheted)
DE csak akkor, ha Téged zavar...
Nekem sem olyan fehér, hanem egyik másik sárgásabb, elől fehérebb, de annyira mint a háttér semmiképp és sosem lesz olyan, mivel el is van kopva a fogzománcom és ha agyon súrolom sem lesz fehérebb.
Nem zavar, ha a párom foga nem vakítóan fehér. A lényeg, hogy ápolja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!