Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már plátói szerelmetek?
Csak az volt...
Most mind az ötöt soroljam fel?
- igen volt
- most nincs kedvem mesélni róla, de jó szívvel gondolok rá :)) bár már annyi év elmúlt (több mint 10)
#7 vagyok
Mivel mi nagyon jó barátok voltunk több mint 2 évig. Neki is a legjobb voltam és ő is nekem és békében váltunk el, így nincs mit bánnom, hogy jajj de jó hogy nem jött össze. Nem sajnálom, de nem is örülök neki. Egyszerűen elmúlt és ennyi. Ha meglátnám az utcán - amire kicsi az esély -, biztos, hogy melegszívvel üdvözölne... nagyon remélem.
De én a plátóiba nem számolom bele, hogyha csak valaki tetszett!!! Ha valakivel nem jártál, csak az osztályból ismered, akkor nem szeretheted, hisz nem ismerted ki.
Nekem egy plátóim volt, akivel sülve-főve együtt voltunk hetente 2-3x étterem, diszkó stb... édes-kettesbe kb. jó 2 évig, de nem teljesült be a nagy szerelem. Mindenki azt hitte járunk, de nem...
Szóval azok nem plátói szerelmek akikbe belezúgsz és nem jösz be neki. Abba nem is vagy szerelmes, csak azt hiszed, hisz nem is ismered a valós személyiségét.
#7 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!