Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már plátói szerelmetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már plátói szerelmetek?

Figyelt kérdés
Ha igen, mesélnétek róla.. :)

2013. jan. 16. 14:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
még múzsám is van ...
2013. jan. 16. 14:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt kettő,az egyik 3 évig tartott,majd magától elmúlott,sőt meg is utáltam az illetőt,mivel rájöttem,hogy mennyi sok rossz tulajdonsága van és,hogy mennyi sok rosszat tett velem,én meg tűrtem,mert szerettem.Aztán volt egy,ami kb.1 évig tartott,bár valahogy sokkal fájdalmasabb volt,mint az előző,elnyomtam magamban és végül már csak ürességet éreztem.Most pedig kb.6 hónapja van egy olyan se veled,se nélküled kapcsolatom,már ha lehet ezt kapcsolatnak nevezni,de ez is meg fog maradni plátóinak,meg nem élt szerelemnek a távolság miatt.Az egész kapcsolat halálra van ítélve,és erre még csak a napokban jöttem rá,mert amúgy tiszta rózsaszín ködben láttam mindent.A leírtakból biztos az jön le,hogy könnyen leszek szerelmes,pedig nem,nagyon nehezen,de ha egyszer megtörténik,akkor nagyon sok idő,amíg túlteszem magam rajta,egyébként már nem is akarok többet szerelmes lenni...:S
2013. jan. 16. 14:26
 13/18 anonim ***** válasza:

Volt.

Szerelem=hígtrágya!

2013. jan. 16. 14:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Szerelmes én se akarok lenni, mert utána meg olyan üresnek érzem magam.. ha nem jön össze..
2013. jan. 16. 14:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Volt. Kb 15 voltam, amikor megláttam a lányt, egyből tudtam, hogy különleges, próbáltam odamenni hozzá, de aztán mindig a para győzött. Azután két éven keresztül minden nap elmentem órák után és ott vártam ahol először láttam, a végén már tudtam, hogy melyik napokon hány óra fele lehet rá számítani, hogy arra jön, mivel arra járt haza a sulijából. Amikor már a második év vége felé jártunk valahogyan megtudtam a nevét, már nem is tudom, hogy hogyan, de az a lényeg, hogy bejelöltem akkor még myvipen, látszólag örült a dolognak, mert utánna napokon mosolygott és küldte a jeleket, hogy menjek végre oda, persze balfácán voltam. Amikor a harmadik év kezdődött a csajt már nem láttam többet, nagyon ki voltam akadva, hogy hogy lehettem ilyen hülye... Aztán kb egy évre rá összefutottunk az utcán és köszönt én meg vissza, ahogy hazaértem láttam a jelölést facebookon, rá is írtam, de aztán nem találkoztunk, nem hívtam el, mert volt pasija, azóta néha összefutok vele koncerteken, mindig köszönünk, de csak ennyi, én szeretnék a mai napig is többet, de nem merem elmondani neki. Ő a tökéletes lány, az ideálom úgymond, azóta a barátnőimben is mindig őt keresem, így nem volt hosszabb kapcsolatom sem. Utólag kiderült egy közös ismerősön keresztül, hogy egy darabig ő is hasonlóképpen volt a dologgal, a mai napig bánom, hogy nem mentem oda hozzá akkor. Ennyi lenne a történetem, szomorú a vége, de még mindig nem tettem magam túl rajta, azzal ámítom magam, hogy lehet még valami. :)

Szép napot!

F/19

2013. jan. 16. 14:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem csak az volt, hol egy sztárba, hol egy filmszereplőbe, hol egy felnőttbe szerettem bele. Kicsit rossz érzés, hogy az az imádott valaki nem lehet az enyém, de talán jobb is, mert így nem ér veszekedés és csalódás. 18/L
2013. jan. 16. 15:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Volt, még tizenévesen tetszett meg nagyon egy elég népszerű zenész. Teljesen odáig voltam érte, vagy másfél évig (jó ez annyira nem egyedi eset szerintem, mindenkinek van ilyen híresség, akivel így volt :D ).

Aztán ami a vicc benne, most nyáron valóban közelebb kerültünk egymáshoz, csóknál tovább nem mentem, mert már nem érdekel, de azért érdekes volt, hogy mégis beteljesült ez a vágyam. :D

21L

2013. jan. 16. 15:23
 18/18 anonim ***** válasza:
azt hiszem van, de nem szívesen mesélek róla.
2013. szept. 1. 05:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!