Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már plátói szerelmetek?
Volt. Kb 15 voltam, amikor megláttam a lányt, egyből tudtam, hogy különleges, próbáltam odamenni hozzá, de aztán mindig a para győzött. Azután két éven keresztül minden nap elmentem órák után és ott vártam ahol először láttam, a végén már tudtam, hogy melyik napokon hány óra fele lehet rá számítani, hogy arra jön, mivel arra járt haza a sulijából. Amikor már a második év vége felé jártunk valahogyan megtudtam a nevét, már nem is tudom, hogy hogyan, de az a lényeg, hogy bejelöltem akkor még myvipen, látszólag örült a dolognak, mert utánna napokon mosolygott és küldte a jeleket, hogy menjek végre oda, persze balfácán voltam. Amikor a harmadik év kezdődött a csajt már nem láttam többet, nagyon ki voltam akadva, hogy hogy lehettem ilyen hülye... Aztán kb egy évre rá összefutottunk az utcán és köszönt én meg vissza, ahogy hazaértem láttam a jelölést facebookon, rá is írtam, de aztán nem találkoztunk, nem hívtam el, mert volt pasija, azóta néha összefutok vele koncerteken, mindig köszönünk, de csak ennyi, én szeretnék a mai napig is többet, de nem merem elmondani neki. Ő a tökéletes lány, az ideálom úgymond, azóta a barátnőimben is mindig őt keresem, így nem volt hosszabb kapcsolatom sem. Utólag kiderült egy közös ismerősön keresztül, hogy egy darabig ő is hasonlóképpen volt a dologgal, a mai napig bánom, hogy nem mentem oda hozzá akkor. Ennyi lenne a történetem, szomorú a vége, de még mindig nem tettem magam túl rajta, azzal ámítom magam, hogy lehet még valami. :)
Szép napot!
F/19
Volt, még tizenévesen tetszett meg nagyon egy elég népszerű zenész. Teljesen odáig voltam érte, vagy másfél évig (jó ez annyira nem egyedi eset szerintem, mindenkinek van ilyen híresség, akivel így volt :D ).
Aztán ami a vicc benne, most nyáron valóban közelebb kerültünk egymáshoz, csóknál tovább nem mentem, mert már nem érdekel, de azért érdekes volt, hogy mégis beteljesült ez a vágyam. :D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!