Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs barátom és ez nagyon zavar. Már tényleg szükségem van rá és már teljesen kezdem elveszíteni az önbizalmam. Nem értem mi lehet a gond? 16/L
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy bulizós típus, főleg nem szeretek "deákozni", néha házibulikba, koncertekre megyek. Inkább elmegyek moziba, egy jó étterembe stb. nem otthon ülős vagyok, nem erről van szó. Az átlagnál érettebb vagyok, nem tartozom a leiszom magam mert unatkozom csoportba. Nem vagyok bányarém vagy ilyesmi, általában csinosnak tartanak . Nincsenek nagy elvárásaim, a legfontosabb nekem a humor egy srácnál, de ennyi, próbálok nyitott lenni.2014. jún. 24. 20:07
3/17 anonim válasza:
Idősebb pasiknál érdeklődj akik már nem buliznak
4/17 anonim válasza:
ne várd hogy bárki is csak így megmondja
ehhez ismerni kell egy kicsit a másikat és látni
lehet csak nincs szerencséd
16/F
5/17 anonim válasza:
Minden tini "érettebb mint az atlag".
Amúgy meg jelezz is a sracoknak. Attól nem fognak odamenni ha egyedül ülsz.
18/F
6/17 A kérdező kommentje:
Deákozás: Deákon találkoznak az emberek ( főleg a fiatalok körében jellemző) visznek sok olcsó piát és kb. az egésznek az a lényege, hogy mindenki lerészegedjen.
2014. jún. 24. 20:12
7/17 anonim válasza:
Nincsenek nagy elvárásaim :-) már csak nevetek ha egy nő/lány ilyet mond, legalább humorom van...
9/17 anonim válasza:
Szerintem nincs veled semmi gond. Próbáld meg kiterjeszteni az ismeretségi körödet és tuti összejön valami. Esetleg kezdeményezhetsz te is.
19/F
10/17 A kérdező kommentje:
Nem ülök egyedül, pont ezt próbáltam leírni, hogy megyek helyekre, meg van baráti társaságom(ott pedig csak pár srác van, akikkel barátok vagyunk) csak nem azt csinálom amit egy korombeli "átlagosan" szokott. Persze mindenki ezt mondja, de én úgy értettem, hogy amit látok ahhoz képest, érettebb vagyok, egyáltalán nem felsőbbrendűen akartam ezt mondani.
2014. jún. 24. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!