Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs barátom és ez nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs barátom és ez nagyon zavar. Már tényleg szükségem van rá és már teljesen kezdem elveszíteni az önbizalmam. Nem értem mi lehet a gond? 16/L

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy bulizós típus, főleg nem szeretek "deákozni", néha házibulikba, koncertekre megyek. Inkább elmegyek moziba, egy jó étterembe stb. nem otthon ülős vagyok, nem erről van szó. Az átlagnál érettebb vagyok, nem tartozom a leiszom magam mert unatkozom csoportba. Nem vagyok bányarém vagy ilyesmi, általában csinosnak tartanak . Nincsenek nagy elvárásaim, a legfontosabb nekem a humor egy srácnál, de ennyi, próbálok nyitott lenni.

2014. jún. 24. 20:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
megmondom én mi a gond nem csak veled, hanem az összes riánylós lánnyal, túlságosan válogattok, minden fiút rondának tartotok és gyakran ki is nevettek fiúkat, persze, azért elvárjátok, hogy a fiúk kezdenyezzenek nálatok, nem, hogy ti lépnétek az álompasitok felé, ha már olyan sokra tartjáok úgyis magatokat -.-
2014. jún. 24. 20:30
 12/17 Beniy ***** válasza:
Írj, ha gondolod. :) Nincs semmi baj azzal, hogy nem úgy viselkedsz, mint a többiek. Jól van ez így. :)
2014. jún. 24. 20:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Lehet, hogy veled történt ilyen eset, de én soha senkit nem szoktam kiröhögni, a külseje miatt és igen vannak nagyon válogatós lányok, de én nem ilyen vagyok.
2014. jún. 24. 20:33
 14/17 Beniy ***** válasza:
Húha, asszem az nem nekem szólt. :D
2014. jún. 24. 20:38
 15/17 anonim válasza:

Adj valami jelet annak a fiúnak aki bejön neked. Szemezz vele, mosolyogj rá. Ha a srácnak is bejössz akkor tuti lefogja venni ezeket a jeleket és kezdeményezni fog.

19/F

2014. jún. 24. 21:55
 16/17 anonim ***** válasza:
(a deákozás amikor a Deák téren vagy egy kisebb vagy nagyobb baráti társasággal és elvagytok)...szerintem nincs baj, csak mosolyogj az nagyon sokat számít és hogy nyitott vagy ha ezeket megpróbálod tényleg összefog jönni :)bár kicsit hülyén hangozhat így, hogy mosolyogj és biztos azt gondolod, de hát én szoktam...nem hanem pl ha bemutatnak egy fiúnak mosolyogj rá barátságosan ez az első benyomás nagyon fontos :)
2014. jún. 25. 13:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Pár sorodból én azt szűrtem le,hogy Te nagyon nagyon igyekszel,hogy barátot találj...

És ezt megérzik a srácok..és ez taszítja őket!

Ha azt érzékelik,hogy szükséged van valakire,mindenáron szeretnél minél hamarabb barátot,meglehet,hogy igen sokáig kell még várnod...

Legjobb ha nem görcsölsz miatta,csak adod magadat!:)

Akkor majd meglátod a változást a fiúk részéről!

(Saját tapasztalat!;) )

Egy 19 éves lány,akinek nemrég lett 1.(!!!) barátja

2014. júl. 9. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!