Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a szexuális vágyam? 27F
Stressz...
Elmennék egy endokrinologusnoz is, nézetnék egy tesztoszteron, SHBG, kortizol stb szintet. Utána, ha minden ok ott, neurológiai vizsgálat.
Ezt innen senki nem mondja meg, irány a kivizsgálás, ne húzd-halaszd a dolgot! Majd írd meg az eredményt ha elmentél, kíváncsi vagyok!
26F
Köszi a válaszokat.
Voltam urológusnál. Prosztata gyulladásom van, de kértem hogy utaljon be laborba hormon vizsgálatra is. Azt is elvégeztem és minden hormon az optimális kereteken belül van (habár nem tudom a tesztoszteron, ami 3,06 ng/ml nem e alacsony egy kicsit?).
Mostmár két hónap szex nélkül... Barátnőm kielégitett egy párszor kézzel, meg orálisan és akkor nem volt gond a merevedésemmel. Aztán egy nap megbeszéltük, hogy megpróbálunk szexelni. És akkor megint jött a hőhullám és még az előjáték alatt gondolt egyet és lelankadt aztán meg már lehetetlen volt feltámasztani. Tényleg aggódom, mert 27 éves fejjel azért mostmár gyereket is szeretnék. Esetleg pár ötlet mit tehetek? vagy milyen dokihoz vagy milyen vizsgálatra menjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!