Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki szexuális téren elhanyagol a párja?
6 éve vagyunk együtt, és kb heti 1 szex van, ami róla szól, és 5 perc. Én 22 ő 27 éves. Nem tudom miért.. Szerinte ez jó így. Gyerek van, de előtte is ez volt a helyzet.
Miért kérdezed Kérdező? Te hogy vagy ezzel?
22L
:(
Mi 5.éve vagyunk együtt, én 23 (én vagyok a lány) ő 29.
Az elején minden jó volt, aztán kezdtek ritkulni az együttlétek, most ott tartunk, hogy 7 hónapja!!! nem szexeltünk. Eddig szerettem volna menteni a menthetőt, de már eljutottam odáig, hogy lesz*rom már az egészet :(
Úristen, az nagyon durva... Hogy bírod? Nem kezdeményezel? Vagy nem lehet, hogy ott lent van problémaja? Ő mit mondd erre?
Lehet, hogy nem kéne ezt erőltetni..
Utolsó voltam. 22L
Szerencsére most suliba és gyakorlatra járok, így nincs időm annyit agyalni ezen hétközben, amúgy annyira készen vagyok, hogy kb. fel tudnék robbanni.
Sokat beszélgettünk, és párom elmondta, hogy annyira szeretné, hogy jó legyen a szex, hogy mindig rá stresszel és így nem megy neki. Én mondtam, hogy akkor kezdjünk mindent elölről, mármint petting stb. hátha majdcsak sikerül, de hozzám sem nyúl, hiába kezdeményezek, mindig fáj a feje vagy a foga vagy épp fáj a gyomra, szerintem ez pszichés, én már egyszerűen tehetetlen vagyok. Szerintem sem kéne erőltetni, nem hiszek már benne, hogy ez valaha is jobb lesz. És ilyen "szarban" vagyunk és közli, hogy szeretne lassan gyereket meg esküvőt :O hogyan? Nem is értem... :( és csodálkozik, hogy én nem szeretnék.
Mi 7 év után mentünk sajnos szét,mert már hónapokban volt mérhető az együttlét gyakorisága :(
Persze ezen kívül más gond is volt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!