Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek lenne kedve ráírni erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek lenne kedve ráírni erre a csajra ilyen adatlap után?

Figyelt kérdés
"Most így a 200. levél környékén, pár megjegyzés még: nem keresek nálam fiatalabbat, de nyugdíjast se, nem keresek elhízottat, nem keresek olyat, aki gusztustalanságokat ír, nem keresek olyat, aki nem bírt diplomát szerezni, nem keresek törpét. Ezzel kb. lefedtem az eddigi felhozatalt. 2 nap alatt közel 100 levél és mind egyforma! Diszkrét, titkos, ami hiányzik otthon... Egek, szánalmas. "

2019. jan. 10. 09:51
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
48%

"Gondolom aki így válogathat, az maga is topmodell, gyönyörű okos intelligens"

Ez minimális válogatás, csak a teljesen esélytelenek előszűrője. Semmi furcsa nincs abban, hogy egy lány nem korban hozzáillő, nem bunkó paraszt társat keres, aki nem alacsonyabb nála. A diploma meglétének elvárásával sincs semmi gond. Én is elvárom, és még nagyon sokan.

Semmi extrém kritériumot nem fogalmazott meg, csak nagyon alap dolgokat.

2019. jan. 10. 14:56
 32/37 anonim ***** válasza:
71%

"Nah meg ebédet rendeli?"

Keress szakácsnőt. Miért kéne egy phsazt kiszolgálni?

2019. jan. 10. 14:57
 33/37 anonim ***** válasza:
8%
32-es miért kéne egy ribiért lediplomáznom? Nem az a baj, hogy van valakinek elvárása, a stílus tudod? Nem nőies, egyenesen libidógyilkos, én teljesítem ezeket az elvárásokat, de nekem akkor se kéne ez a nő és sokan másoknak sem, mert egy szerény, aranyos csajra vágyunk, nem ilyenekre, nekünk meg ez az elvárásunk.
2019. jan. 10. 15:02
 34/37 anonim ***** válasza:
50%

Diplomás nőként nem várom el a diplomát, azt várom el, hogy a férfi is képes legyen önállóan megélni, ahogyan én, de ezt nem csak diplomával lehet, illetve van olyan diploma, ami nem garantálja a későbbi megélhetést. Ezen kívül azért jó volna, ha tudnánk kommunikálni, ha nagyon nem vagyunk azonos szinten gondolkodásmódban, értelmileg, érzelmileg, ez nem fog menni.

Viszont a kérdésre visszatérve szerintem az a felhasználó nagyon kiakadt azokra, akik nem is figyelnek oda, kinél próbálkoznak be, csak nő legyen, vagy nem veszik komolyan a beállított feltételeit, amik lehetnek teljesen reálisak is (mint pl. az, hogy a saját korosztályában keres, mert tudja magáról, hogy hozzájuk vonzódik), és ez szülhette ezt a kifakadást. Nyugi, férfiaknál is láttam már hasonlót, illetve rosszabbat is. Nem felelsz meg? Nem egymást keresitek, lépj tovább.

2019. jan. 10. 15:32
 35/37 anonim ***** válasza:
16%

Nem lenne gáz,a diplomát leszámítva, mivel ennek követelése végtelen egyszerű gondolkodásra, és tájékozatlanságra vall.

Nem azért mert diploma nélkül is nagyon jól lehet keresni, hanem azért, mert a diploma, és az értelmi képesség közt nincs összefüggés, főleg ismerve a magyar felsőoktatást, diplomagyárakat.

Bár lehet, hogy kisebbségi komplexus (is) van a háttérben, mert sokan ennek kompenzálására diplomáznak, és megkövetelik, hogy még a szexparnerük is teljesítse az álmukat, mert hát nem adhatják alább, a pórnép közé ereszkedve :) Mint a 82%-os bandavezér, akit, és csapatát már megismerhették a témakört olvasgatók.

2019. jan. 10. 19:30
 36/37 anonim ***** válasza:

Ismét a diplomás, de diplomát nem elváró nő vagyok. Én azért csináltam meg, mert úgy voltam vele, hogy ha olyan helyre kerülök, ahol számít, jobb, ha megvan, függetlenül attól, hogy nem mindenhol fontos a szakterületemen, meg amúgy is folyamatosan képezni kell magamat, de ne a papíron múljon. Volt olyan évfolyamtársam, akit pont a papír miatt küldött el a munkahelye, hogy megcsinálja, és magasabb bérkategóriába sorolhassák, amúgy meg évek óta a szakmában dolgozott, a kisujjában volt az összes tananyag.

A diploma elvárás társkeresési vonatkozásban, az én tapasztalatom szerint két módon szokott jönni. Egyik a neveltetés, ha a szülők nagyon tolják ennek fontosságát, és valaki nem találkozott ellenpéldával. A másik pedig ha sok valóban primitív nem diplomásba fut bele, akikkel semennyire nem ért szót, ők meg nem értik, mi a baj, és akkor próbál húzni egy határvonalat, hogy talán ezzel kiszűrheti őket...

Ettől ez még vezethet tévútra, de ezek szoktak az okok lenni. Én azért elég sokféle embert ismerek, hogy ezzel ne szűkítsem a kört, mert beszélgetésnél úgyis kiderül, ha valami nagyon nem stimmel - sőt, van, akivel beszélgetni sem kell (így is van más, amivel szűkítem).

2019. jan. 10. 22:09
 37/37 anonim ***** válasza:
60%
Ha korom és párkapcsolati státuszom arra predesztinálna, szívesen megismerkednék a csajjal. Tudja, mit akar, s meg is képes fogalmazni azt.
2019. jan. 11. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!