Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek lenne kedve ráírni erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek lenne kedve ráírni erre a csajra ilyen adatlap után?

Figyelt kérdés
"Most így a 200. levél környékén, pár megjegyzés még: nem keresek nálam fiatalabbat, de nyugdíjast se, nem keresek elhízottat, nem keresek olyat, aki gusztustalanságokat ír, nem keresek olyat, aki nem bírt diplomát szerezni, nem keresek törpét. Ezzel kb. lefedtem az eddigi felhozatalt. 2 nap alatt közel 100 levél és mind egyforma! Diszkrét, titkos, ami hiányzik otthon... Egek, szánalmas. "

2019. jan. 10. 09:51
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
88%
Megértem a kiakadását.
2019. jan. 10. 09:53
 2/37 anonim ***** válasza:
33%

Legalabb nem alszent, es titkolja mit akar.

Bar nekem alapbol mar fura az a no, aki tarskereson van, de m1 :D

2019. jan. 10. 09:53
 3/37 anonim ***** válasza:
89%
Miért fura? Ez is csak egy lehetőség a sok közül és egy nő is lehet annyira elfoglalt, hogy munka mellett ez marad. A szüleim a mai online társkeresők elődjén keresztül ismerték meg egymást, egyébként sose találkoztak volna.
2019. jan. 10. 09:58
 4/37 anonim ***** válasza:
90%
Én is megértem.
2019. jan. 10. 09:58
 5/37 A kérdező kommentje:
szexpartnerkereső ez
2019. jan. 10. 10:04
 6/37 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem nagyon antipatikus, viszont teljesen jogos.

Ha párt akar találni, akkor semmiképp sem jó, de egy időre kiteheti,hátha akkor változik valami. De ezzel nagyon durván rontja a saját esélyeit.

2019. jan. 10. 10:04
 7/37 anonim ***** válasza:
61%

Diplomán kívül okésnak látom a szitut férfi létemre is.

22f

2019. jan. 10. 10:05
 8/37 anonim ***** válasza:
58%
Majd átírja. Most tele a hócipője. Mi a különbség egy szexpartnerkereső és egy társkereső között azt leszámítva, hogy milyen típusú kapcsolatot keresel? Szexpartnert is megválogathatja az ember, nem?
2019. jan. 10. 10:09
 9/37 anonim ***** válasza:
66%

Szexpartnerkereső, ja, inkább írd le, hogy Tinder vagy Badoo..biztos, hogy a társát keresi..

Az a ciki, hogy minden passzolna mert úgy írta, hogy "nem bírt diplomát szerezni" én csak szimplán nem akartam :D

A diploma rész miatt egyébként nem lenne bejövős, igénylem a realitást a társamban..ha valaki szerint egy diploma tesz az emberhez azzal nincs sok közös bennünk

25F

2019. jan. 10. 10:10
 10/37 anonim ***** válasza:
96%

Nekem kedvem lenne megismerni egy ilyen nőt. Tudja mit akar, igényes.

Ez így korrekt.

2019. jan. 10. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!