Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek lenne kedve ráírni erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek lenne kedve ráírni erre a csajra ilyen adatlap után?

Figyelt kérdés
"Most így a 200. levél környékén, pár megjegyzés még: nem keresek nálam fiatalabbat, de nyugdíjast se, nem keresek elhízottat, nem keresek olyat, aki gusztustalanságokat ír, nem keresek olyat, aki nem bírt diplomát szerezni, nem keresek törpét. Ezzel kb. lefedtem az eddigi felhozatalt. 2 nap alatt közel 100 levél és mind egyforma! Diszkrét, titkos, ami hiányzik otthon... Egek, szánalmas. "

2019. jan. 10. 09:51
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen jogos mindegyik. Életképes, értelmes, normálisan kinéző férfit keres, mi ezzel a probléma? Max annak lehet gondja vele, aki nem felel meg a minimum mércének.
2019. jan. 10. 11:15
 22/37 anonim ***** válasza:
6%

Ez kb annyit tesz, hogy jól kinéző sugardaddy-t keres és csak a külsőségek érdeklik. Nyilván sok parasztba fut bele az ember, de vannak értelmes, nem testépítő emberek is.

Mivel állítólag szexpartner kereső az oldal, ezért simán lehet, hogy luxusprosti. Vagy esetleg tényleg szexpartnert keres, akkor meg a diploma felesleges, úgy is csak dugni fognak. Akkor az a lényeg, hogy a műszer működjön. De mivel az intim méretre nem tért ki, ezért az élvezeti részét kizárnám. Marad az anyagi érdek...

2019. jan. 10. 11:24
 23/37 anonim ***** válasza:
88%

"De mivel az intim méretre nem tért ki, ezért az élvezeti részét kizárnám. Marad az anyagi érdek..."

Ennyi ostobát :D

2019. jan. 10. 11:42
 24/37 anonim ***** válasza:
61%
egy ilyen nyitány után ismertem meg a férjem.
2019. jan. 10. 12:17
 25/37 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nincs ebben semmi durva, max a diplomába lehet "belekötni", de ha ez az igénye, akkor az az ő dolga. Kiborító lehet, hogy rengeteg suttyó rád ír, nem csoda ha egy idő után kiakad.
2019. jan. 10. 12:18
 26/37 anonim ***** válasza:
79%
Én nem írnék rá, több okból is. Nincs diplomám és a 165 centimmel gondolom a "törpe" kategóriába tartozom. Egyértelmű, hogy nem egymást kerestük. Szóval bezárnám az adatlapját és keresnék tovább.
2019. jan. 10. 12:47
 27/37 anonim ***** válasza:
4%
A rondát kihagyta, ezeket az elvárásokat még én is tudnám teljesíteni, de akkor se kéne ez a büdös r**banc, inkább egyedül halok meg.
2019. jan. 10. 13:33
 28/37 anonim ***** válasza:
79%

Én ettől sokkal durvábbat írtam ki, ami nagyon felháborította a páromat. Tehát pont azért írt rám, megkérdezte kapok e egyáltalán levelet, mert szerinte az ilyen nőktől menekülnek a pasik.

Mondtam neki, hogy keveset, de látom vannak még bátor férfiak.

Hát így kezdődött... Már lassan négy éve együtt.

2019. jan. 10. 13:36
 29/37 anonim ***** válasza:
8%

A férfiak úgysem ismernek magukra, szerintem a lány kicsit öntelt. Azért megnézném a képeit, meg az iskolai bizonyítványok. Nah meg ebédet rendeli?

Gondolom aki így válogathat, az maga is topmodell, gyönyörű okos intelligens

🤣

2019. jan. 10. 14:04
 30/37 anonim ***** válasza:
8%
Normális válaszok le lettek megint pontozva, bezzeg ha fordítva lenne kiírva a kérdés, hasonló paraméterekkel, csak férfitól, akkor a kérdező már el lenne küldve a k**rva anyjába. Gondolkodjunk már, én ilyet érnék férfiként, mondjuk, hogy nem keresek dagadt (így, mert ő se korrekten alacsonyt ír), alacsony/magas nőt pl. mi lenne? Szimpatikus adatlap akár egy vékonynak is, nem hiszem, nem értem én, ezt az oldalt megszállták a feministák?
2019. jan. 10. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!