Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek lenne kedve ráírni erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek lenne kedve ráírni erre a csajra ilyen adatlap után?

Figyelt kérdés
"Most így a 200. levél környékén, pár megjegyzés még: nem keresek nálam fiatalabbat, de nyugdíjast se, nem keresek elhízottat, nem keresek olyat, aki gusztustalanságokat ír, nem keresek olyat, aki nem bírt diplomát szerezni, nem keresek törpét. Ezzel kb. lefedtem az eddigi felhozatalt. 2 nap alatt közel 100 levél és mind egyforma! Diszkrét, titkos, ami hiányzik otthon... Egek, szánalmas. "

2019. jan. 10. 09:51
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
84%
A diploma részt én eltúlzottnak érzem, de az a sejtésem, hogy sok primitívbe futott bele ezen az oldalon, aki nem azért nem szerzett diplomát, mert nem akart.
2019. jan. 10. 10:14
 12/37 anonim ***** válasza:
10%
Férfiként: a férfiak többsége iszonyú szánalmas, ha a nőkről van szó. A nők többsége pedig ennek a rajongásnak hála beképzelt idiótává válik. Tisztelet a kivételnek mindkét oldalon.
2019. jan. 10. 10:17
 13/37 anonim ***** válasza:
31%

Na, már megint itt vannak a diplomanelkuliek. Miért is lenne túlzás, ha valaki elvárja?

Nyugodtan lehet felhaborodni, úgysem titeket keres.

2019. jan. 10. 10:21
 14/37 anonim ***** válasza:
20%
Ezen a diplomanélkülieken visítok :D mikor értik meg a nők,hogy csak a sznob fajtàjuknak számít? életem baklövése volt,hogy diplomát szereztem a BME-n az a sok elpocsékolt év, azthittem érdekel az egész szak majd rájöttem az első munkahelyemen,hogy jézus engem ez nem is érdekel és inkább elmentem autószerelőnek ami tényleg érdekel.
2019. jan. 10. 10:26
 15/37 anonim ***** válasza:
57%

#12 vagyok. Nincs diplomám, mert utolsó év előtt otthagytam a jogi egyetemet. Minden félévben 4 és 5 között volt az átlagom, a korrigált kreditindexem pedig sokszor 5 felett. Viszont kiléptem, szakmát váltottam. Jelenleg a hazai nettó átlagfizetés (215 ezer a KSH szerint) öt-, hatszorosát keresem. Igen, nettóban, itthon, Magyarországon.

Engem nem zavar, ha valaki visszautasít mindezek után, csak mert nem diplomáztam le. Igaz, erre még nem volt példa. :)

2019. jan. 10. 10:26
 16/37 anonim ***** válasza:
37%

Jaaahj hany diplomas ismerosom van, akik foldonfutok, anyucihotelbe. Meg hany olyan, aki villanyszerelo, szobafesto, mazolo, es nem tudja mar, h a gyerekeinek a megvett lakason tul mire koltse a penzet.

Jo lenne amugy megerteni, h a diploma nem minden. Vannak diplomak, amik nem csak idehaza de vilagi szinten loxart nem ernek. Bufeszakok. Mondom diplomaskent, es a ferjem is, o mernok, en meg apolono egy napos sebeszeten, ami tejel mint a fene, zsebre hazahozom a havi igazi fizum itt a 11.kerbe.

De, aki kiirja, h diploma elvaras nala, gondolom o sem az ilyen bolcseszkaros, kerteszmernokos hulyesegre gondol, hanem piackepes szakmaval rendelkezo emberekre, akiknek kb ugyan az az ertekrendje es jovedelme mint a nocinek.

2019. jan. 10. 10:27
 17/37 anonim ***** válasza:
28%
Van diplomám, mégis eltúlzottnak érzem ezt ebben a leírásban, de az okát sejtem. Nem minden szakterülethez kell diploma, van, amihez nincs ilyen irányú szakképzés, de amúgy jól fizet, és van, amit diploma nélkül nem lehet csinálni. Oké, van valakinek diplomája, de milyen? Bölcsész, mérnök, orvos, tanár? Nem mindegy. És akinek nincs, miért nincs? Csak betanított munkát képes elvégezni szalag mellett, vagy mondjuk egy jó autószerelő, akit sokan keresnek, vagy jó programozó, amit magától meg valamilyen felnőttképzésen sajátított el, de a munkahelye nem követeli meg a diplomát? Szóval ez azért sokkal árnyaltabb.
2019. jan. 10. 10:28
 18/37 anonim ***** válasza:
6%
Én nem írnék rá, már csak azért sem, mert az értelem nála a diplománál kezdődik. Szerintem nem vall túl nagy intellektusra ilyet tenni.
2019. jan. 10. 10:36
 19/37 anonim ***** válasza:
12%
Én úgy gondolok, hogy aki már a bemutatkozó szövegében támadó, lekezelő, lesajnáló, "kikérem magamnak" stílust használ, ott alapvetően gond van az illető jellemével, és nem biztos hogy én ilyennek próbálkozni szeretnék. Ez az ember már nagyon csalódott lehet, talán az egész világgal nincs kibékülve, de valószínűleg saját magával sem. Ugyanis itt semmi nincs arról, hogy gondolom a bájos pofi és jó alak mellett mit tud nyújtani. Feltehetően nem akar nyújtani ezen kívül semmit, csak úgy gondolja hogy ezt a tőkét akarja maximálisan kamatoztatni, ugyanakkor egyelőre valamiért ez nem akar sikerülni, és emiatt frusztrált. Abban téved óriásit, hogy azt hiszi, ha ilyen szöveget ír ki, akkor egyszeriben jelentkeznek nála a szőke hercegek a hófehér Jaguárral. Pedig nem. Azoknak is van eszük hogy ilyen szöveg után inkább tovább lépjenek egy kedvesebb lányhoz. Én is ezt tenném...
2019. jan. 10. 10:48
 20/37 anonim ***** válasza:
79%
Nem azért írta ki a diplomát mert sznob. Ha megkeres 200 IQ-light ostoba gyökér akkor megpróbálod valahogy szűkíteni a kínálatot. Nyilván egy diploma nem garancia de nagyobb a valószínúsége annak, hogy aki megszerezte értelmes, intelligens, mintha nem lenne diplomája.
2019. jan. 10. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!