Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lenne kedve ráírni erre a csajra ilyen adatlap után?
Na, már megint itt vannak a diplomanelkuliek. Miért is lenne túlzás, ha valaki elvárja?
Nyugodtan lehet felhaborodni, úgysem titeket keres.
#12 vagyok. Nincs diplomám, mert utolsó év előtt otthagytam a jogi egyetemet. Minden félévben 4 és 5 között volt az átlagom, a korrigált kreditindexem pedig sokszor 5 felett. Viszont kiléptem, szakmát váltottam. Jelenleg a hazai nettó átlagfizetés (215 ezer a KSH szerint) öt-, hatszorosát keresem. Igen, nettóban, itthon, Magyarországon.
Engem nem zavar, ha valaki visszautasít mindezek után, csak mert nem diplomáztam le. Igaz, erre még nem volt példa. :)
Jaaahj hany diplomas ismerosom van, akik foldonfutok, anyucihotelbe. Meg hany olyan, aki villanyszerelo, szobafesto, mazolo, es nem tudja mar, h a gyerekeinek a megvett lakason tul mire koltse a penzet.
Jo lenne amugy megerteni, h a diploma nem minden. Vannak diplomak, amik nem csak idehaza de vilagi szinten loxart nem ernek. Bufeszakok. Mondom diplomaskent, es a ferjem is, o mernok, en meg apolono egy napos sebeszeten, ami tejel mint a fene, zsebre hazahozom a havi igazi fizum itt a 11.kerbe.
De, aki kiirja, h diploma elvaras nala, gondolom o sem az ilyen bolcseszkaros, kerteszmernokos hulyesegre gondol, hanem piackepes szakmaval rendelkezo emberekre, akiknek kb ugyan az az ertekrendje es jovedelme mint a nocinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!