Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzditek le a késztetést, hogy ránézzetek exetek adatlapjára?
Kitörlöm az ismerőseim közül. Ismerőseim között olyanok vannak, akikkel tartom a kapcsolatot, és kész. Jöhetnek ide a "jaj hát az marhaság" pff nem érdekel, ha már lezártam, mit kell jópofizni?
Ha kitörlöd, már is kevésbé futsz bele. Ha rákeresel akkor, a tiltást már túlzásnak érzem, de ha még azt se tudod megállni, hogy ne keress rá, akkor marad a tiltás, de az, mint mondtam, már túlzás, átesel a ló túloldalára.
De van!
igen más is leskelődne, de bizony ám... :DD
Én egy seg..fejet nem tudtam kezelni,hosszú és bonyolult ügy, érzelmileg zsarolt megléptem, de nála egyszerűen éreztem mindig a késztetést, hogy meglessem..
nem Fb, társkereső volt, és ki kellett szedni a gépemből azt a társkeresőt, le lehet tiltani, hogy egy oldal ne jelenhessen meg a gépeden, valami tiltó izé, és annyi..
Mielőtt valaki megdöbbenne, nem ismeritek a részleteket...
de már hála a jó égnek nem is akarom taglalni...
Számoltam( mint az ex-drogosok) h hány napja nem néztem meg :D. egy idő után már nem is éreztem késztetést.
De amugy igen, ne legyen az ismerősöd és úgy fel se merülhet h meglesd :)
egy időben letiltottam,de áhh mondom nem érdemli meg.:D:D
azóta nézegetem,érdekel mi van vele azért...:)mégiscsak nagy szerelem volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!