Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A facebookon rengeteg tizenéves (15-19 közötti) szép csajnál miért van kiírva az adatlapjára, hogy apuci-anyuci eltart, a szebbeket és különbeket eltartják?
Figyelt kérdés
Számomra ez nem túl erkölcsös. Mégis ezeknek a lányoknak örökké van párjuk, van minden képük alatt 80-200 like. Pedig nem is mindegyik cicababa, egyre jellemzőbb ez átlag lányok körében is. mi az oka?2013. okt. 24. 12:10
1/10 anonim válasza:
18 éves koráig gimis. szóval miért ne a szülei tartanák el?
2/10 A kérdező kommentje:
Na jó, de ezzel kérkedni? Hangsúlyozni, akkor is ha szinte ez természetes? De ezekre nem csak tizenéves korban jellemző, hanem 20 felett is, hogy marad ez a szlogen.
2013. okt. 24. 12:13
3/10 anonim válasza:
Őket meg lehet venni ez a lényeg.
4/10 anonim válasza:
Nem találkoztam még ilyennel, de szerintem inkább poénból írják ki, nem dicsekvésképp. Természetes, hogy ilyenkor azért még a szülő tartja el a gyereket, még akkor is, ha esetleg vállal valami diákmunkát.
5/10 anonim válasza:
Én nem találkoztam, még ilyennel, de bakker... én 21 éves vagyok, egyetemre járok, kapok ösztöndíjat, és vállalok alkalmi munkákat, de albérletben lakok egy másik városban, és van, hogy a szüleim kisegítenek, mert nincs jelentős önálló keresetem. Most szégyelljem el ezért magam? Hát nem fogom. Gimis lányokról van szó, akik max akkor tudnák eltartani magukat, ha otthagynák a sulit és teljes munkaidőben dolgoznának, de az meg jogilag nem lehetséges.
6/10 anonim válasza:
Amíg diák voltál nem etettek ruháztak a szüleid?
Egyébként elég prosztó kiírás, mert azt is jelzi, hogy neki így jó így a jövőben sem lehet sokat várni tőle, és így születnek a valósághősök (mert ugye fiúk közt is akad ilyen), a csajok esetében meg a pénzes faszikra vadászók.
7/10 BlackSword válasza:
Először is: "Ha a "teszkóba" mész, minőséget ne várjál..."
8/10 anonim válasza:
Könnyű apuci q7-éből kifelé nézni a világra.
9/10 anonim válasza:
már ne is haragudj, de amig nincs munkája, ki tartsa el???
10/10 anonim válasza:
Nem látjátok a lényeget...minek kell a felvágniuk azzal, hogy eltartják őt? Röhej, de ha szerintetek ez normális..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!