Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem gyanús hogy mindig azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gyanús hogy mindig azoknak a pasiknak szokott jó kisugárzásuk lenni a nők szerint, akik amúgy jóképűek?

Figyelt kérdés

Valahogy a csúnya arcú vörös hajú kockáknak pl. sose szokott jó kisugárzásuk lenni.

F/28

2018. dec. 20. 21:19
 81/110 A kérdező kommentje:

Tehát szerinted keveset kéne udvarolnom? Vagy?

Ha nem vagyok sikeres a nőknél, nem vagyok vonzó akkor nyilván sokat próbálkozom.

Miért, mit kéne tenni? Semmit?

Akkor meg azt mondanád hogy csak a sült galambra várok

2018. dec. 21. 00:19
 82/110 anonim ***** válasza:
89%
Nem csak simán férfi.. EGY férfi. Akit megismerek, megszeretem a belsőjét. Ha éppen nincs ilyen férfi, akkor inkább vagyok szingli, mint hogy többszáz semmilyen férfira ráírogassak akik igazából kicsit sem érdekelnek mint ember. És itt cseszed el leginkább az egészet. Görcsös, rámenős az egész. Az ember nemtől függetlenül azt akarja érezni, hogy konkrétan ő kell. Nem pedig az, hogy meglátott, gondolta egy fokkal szebb vagy az ördögnél úgyhogy csak dob már egy üzit hátha lesz valami. Többszáz emberben nem lehet potenciális partnert látni. Arra viszont nagyon jó, hogy robot módra menjen részedről az ismerkedés és úgy isten igazából egyik nő se érdekeljen. De ez nem a másik fél hibája. Neki csak az jön le, hogy kap valami sablon szöveget, úgy isten igazából nem érdekel téged, csak bepróbálkozol hátha alád fekszik.
2018. dec. 21. 00:19
 83/110 A kérdező kommentje:

Utolsó : hülyeségeket írsz...a több száz nő mondom hogy 10 év alatt jött össze, sőt, több, bő 10 év. Ez egy évtized.

Ezek nem egysoros bepróbálkozások voltak hanem konkrét udvarlások.

Tudod ha férfi vagy akkor teperni kell keményen hogy legyen valami.

Ha ennyit se tettem volna meg, akkor mai napig szűz lennék.

Nekem is van ideálom, elképzelésem hogy milyen nőre vágyom, ezt keresem....

De mit csináljak? Évente egy nőnél próbálkozzak be nehogy azt érezze valamelyik hogy nem ő az egyetlen? Milyen hülyeség ez már?

2018. dec. 21. 00:22
 84/110 anonim ***** válasza:
75%

.... És?

Most egy fókusz riportot akarsz arról, hogy a vonzó embereket általában vonzóbbnak is találják?

Miért sértő nektek, hogy a Michael Cerákat nem rajongják annyira körül a nők, mint mondjuk a Chris Hemsworthöket?

Komolyan azt szeretnétek, hogy a nők tettessék, hogy nincs különbség?

Amúgy meg egyrészt a külső alakítja, hogy milyen lesz az ember személyisége (hiszen sokszor ez alapján ítélnek meg minket az emberek, az emberek hozzáállása pedig ha tetszik ha nem befolyásolja a személyiséget) másrészt meg a kockáknak amúgy sem szokott jó kisugárzása lenni, tökmindegy hogy hogy néznek ki...

2018. dec. 21. 00:24
 85/110 A kérdező kommentje:

Nem. én nem ezt szeretném.

Én azt szeretném hogy valaki lássa is azt hogy ki vagyok, ne csak azt hogy na "ez a ronda vörös hajú gyerek mit akar, húzzon már innen"...

Mert nőt én még ebben az életben nem érdekeltem. Kivéve egyet, de őt halálosan megbántottam így nem is akar velem találkozni.

2018. dec. 21. 00:26
 86/110 anonim ***** válasza:
80%

"Mert nőt én még ebben az életben nem érdekeltem."

Az itt produkált undorító lekezelő stílusod után én ezen kicsit sem csodálkoznék. Ehhez még a fejedet sem kell látni.

2018. dec. 21. 00:34
 87/110 anonim ***** válasza:
0%
Birom kérdező, hogy itt a nők kiket tartanak rondának :D ha látnának engem akkor én mi lennék már? mert én még ezt a ronda kategóriát se érem el XD Amúgy a kisugárzás alatt a férfiasságot értik, tehát hogy az ilyen baltával faragott férfiak, akik magas tesztoszteronnal rendelkeznek, azok bejönnek nekik, lúzerképűvel viszont soha nem állnának le, ezalatt érts az olyan figurákat, mint a Torrente filmek mellékszereplői (Cuco, Rafi, Solis, Josito, Torrente fia stb.).
2018. dec. 21. 04:23
 88/110 anonim ***** válasza:
78%

Tíz év alatt több száz nő? Na várjunk csak, te évekig kemény alkesz voltál és egy éve álltál le, abban az egy évben pedig kerülted a nőket. Tehát vagy három év alatt próbálkoztál több száz nőnél, vagy már megint hazudsz.

Amúgy jól látom, hogy szülinapod volt?

Boldog szülinapot Balázska és kívánok neked még rengeteg ugyanilyen keservesen magányos évet :)

2018. dec. 21. 06:56
 89/110 A kérdező kommentje:

Szerinted egy alkoholista nem tud udvarolni utolsó?

Köszönöm szépen a jókívánságot!

2018. dec. 21. 09:12
 90/110 anonim ***** válasza:
79%

89#

Hát hogyne tudna. Biztosan vonzó lehettél amikor piától bűzölögve, lehányt pólóban odamentél egy csajhoz, hogy "dugunk?!"...

2018. dec. 21. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!