Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gyanús hogy mindig azoknak a pasiknak szokott jó kisugárzásuk lenni a nők szerint, akik amúgy jóképűek?
Valahogy a csúnya arcú vörös hajú kockáknak pl. sose szokott jó kisugárzásuk lenni.
F/28
Tehát szerinted keveset kéne udvarolnom? Vagy?
Ha nem vagyok sikeres a nőknél, nem vagyok vonzó akkor nyilván sokat próbálkozom.
Miért, mit kéne tenni? Semmit?
Akkor meg azt mondanád hogy csak a sült galambra várok
Utolsó : hülyeségeket írsz...a több száz nő mondom hogy 10 év alatt jött össze, sőt, több, bő 10 év. Ez egy évtized.
Ezek nem egysoros bepróbálkozások voltak hanem konkrét udvarlások.
Tudod ha férfi vagy akkor teperni kell keményen hogy legyen valami.
Ha ennyit se tettem volna meg, akkor mai napig szűz lennék.
Nekem is van ideálom, elképzelésem hogy milyen nőre vágyom, ezt keresem....
De mit csináljak? Évente egy nőnél próbálkozzak be nehogy azt érezze valamelyik hogy nem ő az egyetlen? Milyen hülyeség ez már?
.... És?
Most egy fókusz riportot akarsz arról, hogy a vonzó embereket általában vonzóbbnak is találják?
Miért sértő nektek, hogy a Michael Cerákat nem rajongják annyira körül a nők, mint mondjuk a Chris Hemsworthöket?
Komolyan azt szeretnétek, hogy a nők tettessék, hogy nincs különbség?
Amúgy meg egyrészt a külső alakítja, hogy milyen lesz az ember személyisége (hiszen sokszor ez alapján ítélnek meg minket az emberek, az emberek hozzáállása pedig ha tetszik ha nem befolyásolja a személyiséget) másrészt meg a kockáknak amúgy sem szokott jó kisugárzása lenni, tökmindegy hogy hogy néznek ki...
Nem. én nem ezt szeretném.
Én azt szeretném hogy valaki lássa is azt hogy ki vagyok, ne csak azt hogy na "ez a ronda vörös hajú gyerek mit akar, húzzon már innen"...
Mert nőt én még ebben az életben nem érdekeltem. Kivéve egyet, de őt halálosan megbántottam így nem is akar velem találkozni.
"Mert nőt én még ebben az életben nem érdekeltem."
Az itt produkált undorító lekezelő stílusod után én ezen kicsit sem csodálkoznék. Ehhez még a fejedet sem kell látni.
Tíz év alatt több száz nő? Na várjunk csak, te évekig kemény alkesz voltál és egy éve álltál le, abban az egy évben pedig kerülted a nőket. Tehát vagy három év alatt próbálkoztál több száz nőnél, vagy már megint hazudsz.
Amúgy jól látom, hogy szülinapod volt?
Boldog szülinapot Balázska és kívánok neked még rengeteg ugyanilyen keservesen magányos évet :)
Szerinted egy alkoholista nem tud udvarolni utolsó?
Köszönöm szépen a jókívánságot!
89#
Hát hogyne tudna. Biztosan vonzó lehettél amikor piától bűzölögve, lehányt pólóban odamentél egy csajhoz, hogy "dugunk?!"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!