Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem gyanús hogy mindig azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gyanús hogy mindig azoknak a pasiknak szokott jó kisugárzásuk lenni a nők szerint, akik amúgy jóképűek?

Figyelt kérdés

Valahogy a csúnya arcú vörös hajú kockáknak pl. sose szokott jó kisugárzásuk lenni.

F/28

2018. dec. 20. 21:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/110 A kérdező kommentje:

Szerethető..nem is ismeritek. Csak bálvány mert híresség, ennyi.

Mi miért nem vagyunk vonzóak? Miért nincs jó kisugárzásunk?

2018. dec. 20. 22:06
 22/110 anonim ***** válasza:
0%

jó mondjuk én kb senkit sem mondok rondának úgyhogy rátok bízom..

vannak olyan barátaim, hogy azok tényleg röhögség tárgyát szokták képezni..

2018. dec. 20. 22:15
 23/110 anonim ***** válasza:
0%

Pl. ott van az a Frederick Cumberbath és rá is mondják, hogy ilyen, meg olyan kisugárzása van.

Kulka fiatalon se volt egy férfi szépség, már akkor kopaszodott, mégis tudta kompenzálni, egyrészt a kisugárzásával, másrészt a hangjával. Azért a korosztályából még most is azt a nemet tudja ugrasztani, akit akar, vagy fiatalabbat is.

2018. dec. 20. 22:17
 24/110 anonim ***** válasza:
64%

"Szerethető..nem is ismeritek."

Én vagyok az, aki nem kedveli őt, de azért gondolj már bele, kérdező, hogy Ed Sheeran milyen ügyesen és kifinomultan fejezi ki magát a dalaiban úgy dallammal, mint szöveggel. Tehát azért nem egy kétbites személyiség, meg nem is egy ösztönállat. És ami még fontosabb, és az angoloknál évszázadok óta lelki "alapfelszereltség": ÖNREFLEXIÓ. A tudatossággal és a jó megfigyelő és önmegfigyelő képességgel karöltve ezek alkotják a valódi önismeret alapját.

Kérdésedre válaszolva, hogy te miért nem vagy vonzó: mert alapból lenézed a nőket. Ezt már írtam fentebb, de te elegánsan elsiklasz fölötte.

25/110 anonim ***** válasza:
77%

Te miért nem vagy vonzó?

Nem tudom, nem ismerlek.

A Gyakorin viszont állandóan beégeted magad a buta kérdéseiddel, szóval ja.

26/110 anonim ***** válasza:
82%

Eddie Redmayne se jóképű, ki sincs gyúrva, és mégis olyan kisugárzása van, ami elég jól lejön egy filmben is. Azon túl, hogy tehetséges is.

De ha nem lenne ismert, akkor is simán adnék neki egy esélyt, pedig teljesen más típus tetszik.

2018. dec. 20. 22:20
 27/110 anonim ***** válasza:
80%

Hogy miért nincs jó kisugárzásotok?

1. Nem vagytok jó indulatúak és lerí, hogy nőkből is csak a full extrás a jó, többi húzza le magát a wc-n-tisztelet a kivételnek-

2. Csak siránkoztok, "mé' nem jut nekünk fullos csaj"

3.Nem képzitek magatokat-bizony, ez is része a kisugárzásnak, hogy el tudsz-e merülni valamiben és szívvel-lélekkel csinálni, vagy sem-.Ha ki is gyúrjátok magatokat, azt se a saját közérzetetek kedvéért csináljátok, hanem a phináért. Itt is tisztelet a kivételnek!

Egyéb kérdés?

2018. dec. 20. 22:22
 28/110 anonim ***** válasza:
81%
#23-as, az nem Frederick, hanem Benedict. Ő egyébként egy nagyon jó és tehetséges színész, mondjuk volt kitől örökölnie, mindkét szülője ismert színész (nem ezen a néven, ő a művésznéven működő apjával ellentétben visszavette a család korábbi nevét). Az ő külső adottságai számomra egyszerre nagyon szépek és csúnyák. Pl. a szeme színe meg a bőre szerintem gyönyörű, meg az arcformája (kontúrja) is, meg a magas arccsontjai. Plusz szemből nézetben az arca arányai is nagyjából rendben vannak (mármint hogy hol és egymáshoz képest milyen távolságban helyezkedik el rajta a szeme, arca, szája). Viszont a mosolya (önfeledt nevetése) szörnyű, a homloka dőlésszöge oldalnézetben nagyon nem, és a különben szép színű szeme apró és nagyon mélyen ülő. Az orra hegye meg túlságosan magasan van, összességében nagyon gázos fotók tudnak róla készülni féloldalt is. A testalkata ugyanakkor nekem szintén nagyon rendben van.
2018. dec. 20. 22:22
 29/110 anonim ***** válasza:
89%

Nekem Eddie Redmayne kifejezetten bejön külsőre IS.

Látod, kérdező? Ízlesek és pofonok.

2018. dec. 20. 22:23
 30/110 anonim ***** válasza:
87%
Eddie Redmayne kissé rókaképű, meg van még az arcában valami afféle "viktoriánus angol utcagyerek"-szerű, de szerintem nagyon vonzó. Fiatalabb korában modellkedett is. Nem véletlen, hogy állítólag korábban, mikor még nem volt nős, Taylor Swift is bepróbálkozott nála (végül csak egy rövid kaland lett a dologból).
2018. dec. 20. 22:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!