Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól lehet gyanús, h több van mint munkatársi viszony?
Az öreglánynak is imponál, h egy fiatalabb ficsúr legyeskedik körülötte, talán kihívást talált magának benne(d).
A munkahelyi jó kapcsolatok, jófejségek szuperek, csak nem lépjenek át bizonyos határt.
Úh, az én munkahelyemen is van baszatlan 40-es nő, állandóan nyomatja a pasiknak a szerintem vicces szexuális tartalmú "poénokat", ami kívülről nézve nem szexi, nőies, csak szánalmas erőlködés... Hogy valaki felfigyeljen rá. ( meg ő csak magáról gondolja, hogy jó
nő, de nem az, ez a közönségesség meg még taszító is)
Lehet, hogy a b*sza*tlanság közepette imponálna neki a fiatalabb férfi is.
De a párodnak nem biztos, hogy úúgy is bejön, mint nő, oké hogy mondta a korához képest jól néz ki..
Igazából ezt csak ő tudja, de nem hiszem, hogy ha többre is gondolt volna, mint sima baráti/kolléga viszony, akkor ennyit mesélne róla..
Szerintem az lenne a gyanús, ha nem mesélne ennyit.
De kérdezz rá, hogy hogy áll vele kapcsolatban, mennyire csinos, neki is tetszik-e. Megjegyezném, hogy aztán nehogy lecsapjon a kezedről, ha már a sütit is ő süti.
Én nem tartanám magamban, egészségesebb is egyrészt beszélni ezekről, mert magadban csak duzzad, míg ha megbeszélitek a legtöbb esetben kevésbé fog érdekelni/megnyugszol.
Másrészt meg nem csak közhely, a a kommunikáció és az őszinteség fontos, ez ne csak papíron legyen már meg.
26N
Mindenkeppen megszeretnem ezt beszelni vele, csak egybol azert nem hozom fel, mert nehogy esetleg "gyanunak" gondolja es tobbet meg sem fog rola mukkanni. Masik meg, h megvarom a cegben tartott szuletesnapjat, h a nocske biztosan ingyen csinalta-e neki a tortat, mert a parom keszitett be penzt, h megkerdezi mennyivel tartozik.. Nagyon kivancsi vagyok :)
Viszont mennek ki jovoheten sorozni kollegakkal. Ezt csak onnan tudom, h kollegaja elszolta magat, h "Na, akkor jossz jovoheten?", o pedig igy nagyon habozott, meglepodott, h elottem felhozta a kollegaja :D Aztan tapogatoztam finoman, h kik is mennek. Na ennek a nocskenek a neve is felcsendult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!