Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól lehet gyanús, h több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól lehet gyanús, h több van mint munkatársi viszony?

Figyelt kérdés
A parom sokszor emleget egy kolleganojet. A parom 25 a no olyan 40-hez kozelithet. Sokszor emlitette mar, h a no egyedulallo es a korahoz kepest le a kalappal, h milyen jol nez ki. Eloszor nem is figyeltem erre, de tobbszor is aztan mar felhozta. Ha a parom nem ment sorozni ki kollegakkal, akkor a no szelfiket kuldott neki az esterol, de most mar a paromnak is o sut szuletesnapjara sutemenyeket amit a kollegaknak akar vinni a cegbe. Gondoltam, h en keszitek muffinokat es az eleg, de addigra a parom, h mar ezzel a kolleganojevel megbeszelte es elvallalta. Kerdeztem, h mennyiert csinalja neki a sutiket, arra azt felelte, h kb ugy nez ki h ingyen. Ingyen?! Magambol kiindulva senkinek sem sutogetnek ingyen "csak ugy" alapon. Vagy mar paranoias vagyok?Altalaban ebedelni is egyutt jarnak, de tudtommal tobben, h kettesben soha, de mar kezdem ezt se elhinni... Nem tudom neked valahogy santit a dolog :/
2017. júl. 7. 10:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ja, kúrnak.
2017. júl. 7. 10:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég érdekes amit írsz. Egy kezdődő románc, vagy mi? Kérdezz rá nyíltan a párodtól, hogy milyen érzéseket táplál iránta. De most mi van tőled elhidegült?
2017. júl. 7. 10:30
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem mutat semmi olyan jelet, h baj lenne a kapcsolatunkkal. A szexualitasunkkal sincs gond, de a no neve sokszor felcsengett ami nekem mar a fura kategoriaba sorolhato... Ugy tudom oreglany.
2017. júl. 7. 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor rástartolt a pasidra. Hallgass a megérzéseidre, lehet, hogy igazak.
2017. júl. 7. 10:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Ma is ugy volt h a parom megy az egyik kollegaval ebedre, aztan most irta h ezzel a novel megy es egy masik kollegaval. A parom szerint h amugy idegesito termeszete van mert mindent megszol es h nem csofaljan h oreglany...
2017. júl. 7. 11:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy anyakomplexusa van a párodnak, és jól esik neki a törődés.
2017. júl. 7. 11:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Egytalan ezt h kerdezzem meg? Mert szerintem egybol a reakcio az lesz h nekem elment az eszem es h miert hozom ki mindjart ezt a dolgokbol
2017. júl. 7. 11:13
 8/13 anonim ***** válasza:

Az öreglánynak is imponál, h egy fiatalabb ficsúr legyeskedik körülötte, talán kihívást talált magának benne(d).

A munkahelyi jó kapcsolatok, jófejségek szuperek, csak nem lépjenek át bizonyos határt.

2017. júl. 7. 14:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Úh, az én munkahelyemen is van baszatlan 40-es nő, állandóan nyomatja a pasiknak a szerintem vicces szexuális tartalmú "poénokat", ami kívülről nézve nem szexi, nőies, csak szánalmas erőlködés... Hogy valaki felfigyeljen rá. ( meg ő csak magáról gondolja, hogy jó

nő, de nem az, ez a közönségesség meg még taszító is)

Lehet, hogy a b*sza*tlanság közepette imponálna neki a fiatalabb férfi is.

De a párodnak nem biztos, hogy úúgy is bejön, mint nő, oké hogy mondta a korához képest jól néz ki..

Igazából ezt csak ő tudja, de nem hiszem, hogy ha többre is gondolt volna, mint sima baráti/kolléga viszony, akkor ennyit mesélne róla..

Szerintem az lenne a gyanús, ha nem mesélne ennyit.

De kérdezz rá, hogy hogy áll vele kapcsolatban, mennyire csinos, neki is tetszik-e. Megjegyezném, hogy aztán nehogy lecsapjon a kezedről, ha már a sütit is ő süti.

Én nem tartanám magamban, egészségesebb is egyrészt beszélni ezekről, mert magadban csak duzzad, míg ha megbeszélitek a legtöbb esetben kevésbé fog érdekelni/megnyugszol.

Másrészt meg nem csak közhely, a a kommunikáció és az őszinteség fontos, ez ne csak papíron legyen már meg.

26N

2017. júl. 7. 18:31
 10/13 A kérdező kommentje:

Mindenkeppen megszeretnem ezt beszelni vele, csak egybol azert nem hozom fel, mert nehogy esetleg "gyanunak" gondolja es tobbet meg sem fog rola mukkanni. Masik meg, h megvarom a cegben tartott szuletesnapjat, h a nocske biztosan ingyen csinalta-e neki a tortat, mert a parom keszitett be penzt, h megkerdezi mennyivel tartozik.. Nagyon kivancsi vagyok :)

Viszont mennek ki jovoheten sorozni kollegakkal. Ezt csak onnan tudom, h kollegaja elszolta magat, h "Na, akkor jossz jovoheten?", o pedig igy nagyon habozott, meglepodott, h elottem felhozta a kollegaja :D Aztan tapogatoztam finoman, h kik is mennek. Na ennek a nocskenek a neve is felcsendult...

2017. júl. 8. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!