Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás utáni viszony, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utáni viszony, ez lehetsége?

Figyelt kérdés

Az exemmel egy éve szakítottunk.Szakitás elejében össze jártunk(film, séta,piálások), furcsálltam hogy ezekben benne volt mivel ő szakított,de tudta hogy én még szeretem és azt is hogy azt akarom hogy újra együtt legyünk.Ez a kialakult helyzet ment köztünk 4-5 hónapig.Azutan el koltozott.. de mai napig havonta többször is beszélünk.Sokszor ad nekem tanácsokat,beszél a gondjairól,álmairol stb.. Szintúgy én is.. beavatom a magánélemben, hogy pl kikkel ismerkedem ,ha fiúkról kezdek el beszelni dühös lesz és próbál oktatni,hogy vigyazzak a pasikkal,mert lehet csak d"gni akarnak,meg figyeljek oda milyen jeleket adnak felém ha ismerkedem.. ezzel enis tisztában vagyok,de folyton ilyen apróságokon képes felhúzni magát és még vita is van emiatt...természetesen amióta külön vagyunk, felhoztam párszor a "kibékülest" de ő még hallani se akart róla.. manapság már elmúltak az érzelmeim felé.. aminek örülök is, de úgy érzem bármikor vissza tudnának jönni főleg ha egyszer a sors egybe hozná utjainkat,.

Egyszóval.. furcsallom ezt a kapcsolatot köztünk,nem tudom mire vélni

2017. jún. 3. 01:46
 1/4 A kérdező kommentje:

Két és fél évet voltunk együtt*

20L

2017. jún. 3. 01:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Exed azt teszi amit egy csomó haveromnál láttam, de sosem értettem.

"Nekem nem kell a csaj, élni akarom az életem mással, a nő viszont senkivel ne kezdjen, a legjobb lenne, ha zárdába vonulna". - magatarást tolja a párod. Továbbra is féltékeny mindenkire körülötted, és tanácsnak, feltésnek, védelemnek álcázva próbálja lehajtani a férfiakat mellőled, ezzel együtt neki már nem kellesz (max ha majd nagyon egyedül lesz akkor kis alkalmi vígasznak).

Ez egy játszmahelyzet amiből jobb lenne kilépned, mert különben évekig ezt fogjátok csinálni (egy barátoknak már menyasszonya volt, mikor még mindig így lebegtette 3 év után az exét, aki azt gondolta, hogy azért hajtja el a férfi mellőle a többieket, mert még érez valamit, pedig csak egyfajta hiúsági kérdés volt)

Nem tetszett sosem ez, volt, hogy vitáztam is róla haverral, mikor felháborodva mesélte, hogy valaki a kidobott exe körül legyeskedik, és az okát sem igazán értettem.

Persze nem fog tetszeni a válaszom, mivel te még mindig táplálsz reményeket, de hidd el ezzel csak éveket fogsz elvesztegetni az életedből

2017. jún. 3. 03:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Pff, az autokorrekt meg mondjon le 😀 De azért remélem érthető
2017. jún. 3. 03:27
 4/4 anonim ***** válasza:
MI a fenére jó ez a se veled se nélküled viszony? Zárjátok le, és lépjetek tovább végre!
2017. jún. 6. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!