Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szexre csajt találni társkeresőn?
A legtöbb csaj szexet keres társkeresőn. Hogyan keltsem fel az érdeklődését? Hogy elhívjon a lakására szexre?
Mi a legjobb recept? (30F)
#2. Tévedsz!
Ugyanis a nők naponta 30 pasitól kapnak szexre utaló levelet. Mégis csak azzal szexelnek, aki kitűnik a többiből. Az intelligenciájával, humorával, határozottságával.
Én már 5 éve társkeresőzök. És évente csak 1-2 nőt tudok felszedni szexre. Persze azok a nők akiknek nem tetszem, Ezt mondják = "Én komoly kapcsolatot keresek"
Én meg leírom neki, hogy = Figyelj itt nem fogsz olyat találni, mert itt minden pasi szexet keres!
Csak az a poén, hogy a nők is szexet keresnek.
Rengeteg órát, energiát bele fektetek ebbe az ismerkedésbe, de nagyon kevés eredménnyel.
Amennyi időt ezzel elb*szok, annyi idő alatt pénzt kéne keresnem, aztán elmenni prostihoz.
Nagyjából magadtól is megvalaszoltad a kérdésedet. Intelligencia, humor, határozottság, küldetéstudat. Csak ez nem olyan, amit egy-ket nap "kinoveszteni". Szoval menj inkabb rosszalanyokhoz, időt spórolsz!!
A hatosnak annyiban van igaza, hogy társkeresőn a kinezet iszonyatosan számít, de ettol meg nem fogja eldobni a bugyit. Nem kellenek nagy szavak, teszteld le! Vegyél egy jóképű srác fotóit es írd neki, hogy nálad vagy nálam. Nyilván jobb lesz a válaszarany de alig lesz valaki aki belemegy. A nőkkel szemben sokkal nagyobb a társadalmi nyomás, meg ha ugyan ugy szereti is a szexet vagy meg jobban mint egy ferfi, mindig ott fog motoszkálni a fejeben, ha igent mondok akkor en most kurv. Vagyok? Ezert könnyebb élőben mert az alkoholra lehet fogni, hogy azert történt meg az egyéjszakás mert részeg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!