Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet szexre csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szexre csajt találni társkeresőn?

Figyelt kérdés

A legtöbb csaj szexet keres társkeresőn. Hogyan keltsem fel az érdeklődését? Hogy elhívjon a lakására szexre?

Mi a legjobb recept? (30F)

2017. febr. 14. 17:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#18:02 Igen nagyon jól mondtad. A nők fejében mindig ott van, hogy k*rvának nézik őket, ha gyorsan szexelnek bárkivel.

Élőben jobb ismerkedni? Aztán hol?

Piásan jobban kaphatóak. De a diszkó nem a legjobb hely nő felszedésre. Ott a nagy zajtól beszélgetni se lehet. Én hozzám még 1 nő sem jött oda diszkóban, hogy szexelne velem. Pedig mint tudjuk ott mindig vannak ilyen nők, akik szexre keresnek pasit.

A társkeresőről nem azt mondom, hogy nehéz randizni. Mert könnyű. De élőben kiderül nem lesz több találkozó. (Én meg köszönöm, ebből nem kérek)

2017. febr. 14. 18:22
 12/22 A kérdező kommentje:

"írd neki, hogy nálad vagy nálam"

Ilyet nem fogok írni, még jó pasi képével sem. Ezzel csak elijeszteném őket. Elég régi motoros vagyok. Valamennyire ismerem a nőket. De értem mire célzol.

2017. febr. 14. 18:50
 13/22 A kérdező kommentje:

Komolyan egy kalap fos az összes társkereső. Miközben a nők vígan válogatnak kivel szexelnek. Addig az átlagos pasiknak nem jut senki.

Legszívesebben azt csinálnám a nőkkel. Megbeszélném a találkozót, aztán nem mennék el. Ők meg ott várogatnának rám. :)))

2017. febr. 14. 19:19
 14/22 anonim ***** válasza:
Tinderezz, de előbb verd ki
2017. febr. 15. 11:03
 15/22 A kérdező kommentje:
Tinder a legfosabb oldal amit láttam. Letöröltem. Szóra sem érdemes.
2017. febr. 15. 11:50
 16/22 anonim ***** válasza:

Mivel ennyire benne vagy a témában, én csak kérdezni szeretném, hogy mégis milyen társkeresőt használsz? Konkrétabban egy 20 éves, hasonló gondolkodású "férfi"-nak mit ajánlanál? :)

Egyébként éreztesd velük, hogy nem csak arra kell. Lehet hazudni is, de nem célszerű, inkább elegánsan kerüld el az olyan helyzeteket, amiben kiderülne, hogy neked csak a szex kell. Persze, biztosan tapasztaltabb vagy nálam, de ha egy icipici utalást is teszel arra, hogy neked csak egy éjszaka kell, konkrétan felejtős a dolog. 10/9 így van, a maradék 1-nél meg teljesen mindegy mit mondasz, annyira rádállt, hogyha azt írnád neki, "most átmegyek és jól megduglak", a világ legboldogabb lánykája lenne.

2017. febr. 15. 11:56
 17/22 A kérdező kommentje:

Badoo-t ajánlom. Twoo is jó lehet. Régen a Myvip Randi-ról is volt szexpartnerem.

Figyelj! Hiába írod egy nőnek, hogy mennyire tetszik. És hosszú távra tervezel vele. Ha nem jössz be neki, sosem fog egy randira sem eljönni.

Így van ahogy mondod, akinek bejössz, annak akármit írhatsz, sőt ő fog hívni téged = Menj és dugd meg!

2017. febr. 15. 12:19
 18/22 anonim ***** válasza:

Badoon körül 10 "lájkot" kaptam, nem is nagyon használom.

Konkrétan 3 matchem van. De így teljesen komolyan, vagy 30-at húztam a játékban és egyetlen egy sem volt bejövős. Szóval otthagytam, de néha kapok értesítést, hogy valaki kedvelte a profilom vagy valami hasonló.

Twoo az milyen?

Egyébként a tinder nekem bejövős, csak rossz helyen lakom és mindenki ~150km (bp) :D

Szavakkal is lehet hatni a lányokra, de hidd el, semmiképp ne mondd nekik, hogy te akarsz tőlük bármit is. Legyen az kapcsolat, vagy éjszaka. Persze okosan, mert hamar jön a friendzone, bár azt az utolsó 5 évben szerencsére elkerültem :)

Főleg egyéjszakásoknál egy átlagos külsővel és jó stílussal (tipik bunko hülyegyerek, aki mindenkivel játszik) elég sok lánykát megszerezhetsz ám

2017. febr. 15. 12:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Bulikban is lehet ismerkedni, ha nagy a zaj, kiviszed csendesebb helyre (egyébként tánctéren is lehet beszélgetni, ha elég erőteljes hangod van, ez gyakorlással fejleszthető - de tánctéren is sokszor van csók és egyebek anélkül, hogy akár pár szót beszélnétek egymással).
2017. febr. 15. 20:13
 20/22 anonim ***** válasza:
Egyszer egy kisebb kávézóban koncert volt, az egyik csajtól meg akartam kérdezni valamit (akit egyébként csak szija-szija ismerek, barátnak a barinöje vagy valami ilyesmi), közelebb hajoltam hozzá, hogy hallja amit mondok, tényleg fel sem merült bennem más, mint kérdezni. Erre smároltunk egyet.
2017. febr. 15. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!