Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól lehet gyanús, h több van mint munkatársi viszony?
Figyelt kérdés
A parom sokszor emleget egy kolleganojet. A parom 25 a no olyan 40-hez kozelithet. Sokszor emlitette mar, h a no egyedulallo es a korahoz kepest le a kalappal, h milyen jol nez ki. Eloszor nem is figyeltem erre, de tobbszor is aztan mar felhozta. Ha a parom nem ment sorozni ki kollegakkal, akkor a no szelfiket kuldott neki az esterol, de most mar a paromnak is o sut szuletesnapjara sutemenyeket amit a kollegaknak akar vinni a cegbe. Gondoltam, h en keszitek muffinokat es az eleg, de addigra a parom, h mar ezzel a kolleganojevel megbeszelte es elvallalta. Kerdeztem, h mennyiert csinalja neki a sutiket, arra azt felelte, h kb ugy nez ki h ingyen. Ingyen?! Magambol kiindulva senkinek sem sutogetnek ingyen "csak ugy" alapon. Vagy mar paranoias vagyok?Altalaban ebedelni is egyutt jarnak, de tudtommal tobben, h kettesben soha, de mar kezdem ezt se elhinni... Nem tudom neked valahogy santit a dolog :/2017. júl. 7. 10:00
11/13 A kérdező kommentje:
Ma küldött képet a tortáról, de h még azt nem tudja, h mennyibe fog kerülni mert a nő nincs az irodájában... De én írtam, h szép lett, és h érdekelne az ára ha esetleg én is szeretnék vele csináltatni :D Hihetetlen kíváncsi vagyok és padlót fogok fogni ha nem fog kérni érte semmit.
2017. júl. 10. 09:45
12/13 A kérdező kommentje:
Elkérte a pénzt. Bár nem mintha nyugtatna :)
2017. júl. 10. 12:01
13/13 A kérdező kommentje:
Kérdeztem az összejövetelt és mondta, h megment stb., h ez a nőcske kérdezte, h mindet felvágja-e vagy visz belőle haza is? Mondom, nem te vágtad fel? Hisz az úgy illik, h a szülinapos vágja fel a tortát? Párom meg: Én kezet fogtak a gratulációkhoz, ő pedig vágta a szeleteket. Erre mondtam, h milyen cuki házaspár feeling lehettetek 😁 Annyit mondott rá, h na persze.. 😁
2017. júl. 10. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!