Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gyanús hogy mindig azoknak a pasiknak szokott jó kisugárzásuk lenni a nők szerint, akik amúgy jóképűek?
Valahogy a csúnya arcú vörös hajú kockáknak pl. sose szokott jó kisugárzásuk lenni.
F/28
Rossz élményeim? Folyamatosan csak aláztatok röhögtetek rajtam eddig!
Nehogy már az én hibám legyen ez is!
Pedig én általában nagyon kedves vagyok a nőkkel, főleg élőben.
Mégis sértegetsz mindenkit a kérdéseid alatt...
De ahogy szeretnéd.
Engem nem érdekel. Ha továbbra is magányosan, gyűlölettel akarsz élni és meghalni, akkor élj így.
Ha csak kicsit is olyan vagy élőben, mint a Gyakorin (hazudsz, provokálsz, gyűlölködsz) nincs mit csodálkozni.
Van megoldás: élj magányosan, ha változni nem akarsz.
Senki nem veszít semmit.
Nem szoktam hazudozni élőben, se gyűlölködni.
Szeretni szoktam csak, csak nem hagyjátok.
Szemetek velem a lányok.
Biztosan a lányok tették ezt veled. Ott álltak melletted minden nap és skandálták, hogy "igyál! Igyál! Igyál!"...
Az meg semmit nem jelent, hogy csak este ittál. Aki annyira alkesz, hogy már a 25 évesen látszik a pofáján az alkohol hatása azon nappal is érződik, hogy egy mocskos, lecsúszott alkesz. Te választottad magadnak ezt az életmódot, ne a nőkön akard leverni, hogy egy undorító, hányingerkeltő, embernek csak hatalmas jóindulattal nevezhető aberráció lett belőled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!