Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem gyanús hogy mindig azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gyanús hogy mindig azoknak a pasiknak szokott jó kisugárzásuk lenni a nők szerint, akik amúgy jóképűek?

Figyelt kérdés

Valahogy a csúnya arcú vörös hajú kockáknak pl. sose szokott jó kisugárzásuk lenni.

F/28

2018. dec. 20. 21:19
 51/110 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, szerintem élőben is lerí, hogy úgy gondolkodsz, ahogy. Ilyen személyiséggel, még ha kinézetre Lazar Angelov is lennél, akkor is egy tartás nélküli, mazochista, ronda nőnek kellenél, aki még társfüggő is és akinek bármi jobb az egyedüllétnél.
2018. dec. 20. 22:52
 52/110 A kérdező kommentje:

"Ez nincs így, akkor meg mire a "hercegnőzés"?

Ez amúgy hanyadik álfiókod?"

Azok vagytok az esetek többségében...de ez a mi hibánk leginkább hogy ennyit puncsolunk nektek. De minek...

Álfiók? Mi az hogy álfiók? Van igazi is? Miről beszélsz már megint kis suta?

2018. dec. 20. 22:55
 53/110 A kérdező kommentje:

"Kérdező, szerintem élőben is lerí, hogy úgy gondolkodsz, ahogy"

Igen, biztosan kivetül az arcomra az agyam tartalma. Na jó, elképesztő méreteket ölt a női hülyeség ma is.

2018. dec. 20. 22:56
 54/110 anonim ***** válasza:
87%
Amennyiben egyetértünk azzal a kutatásokkal alátámasztott állítással, hogy az érzések az agyban keletkeznek, akkor igen, kiül az arcodra az agyad tartalma.
2018. dec. 20. 22:58
 55/110 anonim ***** válasza:
0%
Azért lányok nem okés ám ez sem, hogy minden utolsó mocsoknak elhordjátok csak mert nincs igaza..
2018. dec. 20. 22:59
 56/110 A kérdező kommentje:

Érzelmek kiülhetnek az arcomra, a gondolkodásmódom aligha.

Ne erőltesd kiscica ezt...

2018. dec. 20. 23:00
 57/110 anonim ***** válasza:

"nem okés ám ez sem, hogy minden utolsó mocsoknak elhordjátok"

Én őt itt - vele magával ellentétben, aki nem ilyen finnyás velünk szemben - nem minősítgettem.

2018. dec. 20. 23:02
 58/110 anonim ***** válasza:
85%
Pedig aki minimálisan is jó emberismerő az első blikkre megmondja. Mindenki érzi, hogy egy adott ember hogyan áll hozzá, tök egyértelmű. Emiatt baromi taszító az ilyen negatív, gyűlölködő kisugárzás és hozzáállás. Ha ezen változtatnál máris kevésbé lennél sikertelen.
2018. dec. 20. 23:04
 59/110 anonim ***** válasza:
88%

"Emiatt baromi taszító az ilyen negatív, gyűlölködő kisugárzás és hozzáállás."

Én a LEKEZELŐ-t sokkal, de sokkal nagyobb hibának és taszító faktornak tartom.

2018. dec. 20. 23:09
 60/110 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy egyébként a kérdező ismét rekord rövid idő alatt lelepleződött. Mármint valódi szándékait tekintve. Ő igazából csak használni szeretne egy élő női testet a saját kielégülésére.
2018. dec. 20. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!