Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gyanús hogy mindig azoknak a pasiknak szokott jó kisugárzásuk lenni a nők szerint, akik amúgy jóképűek?
Valahogy a csúnya arcú vörös hajú kockáknak pl. sose szokott jó kisugárzásuk lenni.
F/28
"Amúgy egyébként a kérdező ismét rekord rövid idő alatt lelepleződött. Mármint valódi szándékait tekintve. Ő igazából csak használni szeretne egy élő női testet a saját kielégülésére."
Ezt miből következtetted ki cukormókus?
lelepleződtem...
Jelenleg az van hogy össze vissza elkezdtetek mindenfélét írkálni, de ez a "nekem egy nő teste kellene kizárólag a vágyaim kiélésére" mindent visz eddig.
Mindig tudjátok fokozni a hülyeséget.
Legalább remélem szépek vagytok, hogy valamiért szeretni is lehessen titeket cukorka.
Mit akarnék..szeretni egyet...szeretve lenni. De ez lehetetlen mert a bunkó lányok csak nevetnek az arcomon.
Aztán ugyanígy kitalálják élőben is hogy én vagyok a szar arc, mert aki csúnya az biztos szararc is.
állj már le hetvenhatos a kitalációiddal..
valami minimális empátiát is tudnál produkálni a kérdező felé?
"valami minimális empátiát is tudnál produkálni a kérdező felé?"
Olyanokkal, akik az általa az imént produkált verbális ámokfutásra képesek, és semmi kivetnivalót nem találnak a viselkedésükben utólag sem, azokkal szemben nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!