Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar pasik a legjobbak a világon?
Figyelt kérdés
Ezt már régebben hallottam, nem is tudom már honnan, nem is nagyon érdekelt, mivel nem voltam valami világlátott, így nem volt viszonyítási alapom. De most, hogy már elég sok helyen jártam lehet benne valami. A szlávoknál az a durva helyzet van, hogy a szláv nők azok gyönyörűek, tényleg nagyon magas a színvonal külső terén, de a férfiak azok úgy néznek ki mint a bohócok. Elég nyomott fejük van, és előnytelen fejformájuk, kicsit mintha gnómok lennének, persze nem olyan alacsonyak. Az mondjuk nagyon jó csajozóterep, gyakorlóterep is lehetne a kevésbé sikeres magyar férfiaknak, mivel ott alapból 3-4 ponttal magasabbról indulnának egy 10-es skálán. A németek, angolokat nem kell bemutatni, nem a legszebb emberek, igaz ott a nők sem olyan szépek átlagban. A franciáknál hasonló a helyzet, a pasik nagyon gázok, a nők viszont gyönyörűek. A déli mediterrán országokban meg nagyon vegyes. Alapból az átlag férfi ott is sokkal rosszabb mint amilyennek fel vannak tüntetve így világpiaci portékán, meg az amerikai filmekben. Igazából kevés az ami igazán macsó, azok is kicsit műveletlennek meg iskolázatlannak tűnnek kisugárzásra. Igazából a magyar pasik azok, akik között sok a jóképű és emellett európaiasabb, normálisabb a kisugárzásuk és a megjelenésük is. Tehát akkor tényleg ilyen jók lennénk, mi magyar férfiak? Mi lennénk a legjobb pasik a világon?2018. dec. 3. 14:09
11/17 anonim válasza:
#9:
Vannak német közeli rokonaink, elég sok időt töltöttem, töltök ott. Az a lány azért mondott ilyent, mert nem ismeri a magyar pasikat és nem olvassa a Gyk-át :D
Azonnal futva rohanna vissza a német pasikhoz.
12/17 anonim válasza:
Nekem meg azt mondta német ismerős nő, hogy soha nem akarna magyar barátot, mert nem akar cseléd lenni, meg hogy mennyi hímsoviniszta van...:O Akkor most ez minden magyar férfira igaz? Ja, nem.
13/17 anonim válasza:
"nem is tudom már honnan, nem is nagyon érdekelt, mivel nem voltam valami világlátott"
És ezért az első olyan embernek, aki volt külföldön, bemondásra elhittél mindent, kérdező??? És ezek után fel sem merül benned, hogy mennyire vagy egyáltalán komolyan vehető???
14/17 anonim válasza:
Minden orszàgban a nők a szebbek,mert nekik ott a smink.
15/17 anonim válasza:
Hahahahahahaha🤣 Nekem német pasim van, ezerszer jobb mint az összes eddigi magyar exem együtt véve. Erről ennyit:)
16/17 anonim válasza:
hagyjuk már ezt az országokra bontást, pls..mienk az egész világ, akkora génkeveredés van már, hogy nem tudod kinek ki volt az őse..a kedvesség megszépít mindenkit és az meg nem csak nálunk létezik..
17/17 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy a magyar srácok a legdögösebbek a világon, de azt meg kell hagyni mikor kint voltam olaszban nagyot csalódtam. A legendás latin szeretők helyett ilyen kis nyomika srácok voltak mindenhol. Szóval ebből a szempontból inkább a magyarok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!