Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzik magukat a magyar nők borzalmasan szerencsés helyzetben? Hogy a magyar pasik a legjobbak a világon?
Nem csak, hogy a magyar férfiak a leghelyesebbek, de más dologban is kimagaslanak a külföldi férfiak közül:
Én imádom az ilyen térképeket :D Mindig eszembe jut, hogy vajon hogyan végzik az ilyen felméréseket? Önbevallásos alapon, vagy odaáll a Juliska a centivel és megkér, hogy állítsd fel? Ez utóbbi esetben hogy lehet, hogy ennyire nem keveredtünk a szomszédos országokkal, hogy ilyen mértékben eltér az átlagos pénisz mérete, hiszen ez egyébként ugyanolyan genetikai öröklődő tulajdonság, mint a magasság pl (és az márpedig nem korlátozódik ennyire országokra, inkább régiókra)?
Amúgy én szerencsésnek érzem magam, eddig azért extrém apró méretű pénisszel nem találkoztam, a legkisebb (nagyjából 12 centis lehetett?) is tökéletesen ki tudott elégíteni, szóval nem panaszkodhatom :)
Ha nyernék a lottón, úgy, hogy nem is játszottam, akkor borzalmasan szerencsés helyzetben érezném magam. :-D
A kérdés butaság, nem azért, mert nincs valóságtartalma, hanem azért, mert ebben sem lehet általánosítani, vannak ilyenek is, meg amolyanok is.
Eddig még nem tűnt fel, nem sok összehasonlítási alapom van :)
Optimista leszek és hiszek neked, szerencsés vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!