Szerintetek a magyar stand-up comedy-sek közül kik az A
kategóriások? (legjobbak)
Figyelt kérdés
Kőhalmi adott egy interjút egyszer, amiben elmondta, hogy írt egy listát arról, hogy kik tartoznak az A,B és C kategóriába a társulatból, persze mindezt nevek nélkül. És az is kiderült, hogy az A kategóriába csak öten tartoznak.
Kíváncsi vagyok, hogy szerintetek ki az az 5 ember? Annyit tudunk, hogy Kőhalmi benne van.
Hála istennek, Badárt senki nem említi. Szerintem egy semmi az a figura, alig mind poént, de a közönség őrjöng ha hallja. Nagyon erős túlzásnak gondolom, hogy Karinthy gyűrűt kapott. Szerintem ezért, mert Fábry futtatja Szőkével együtt. És az is kapott gyűrűt!!! Egyébként Badár a padtársam volt 5.-től 8-ig Szentesen, már akkor is egy suli hülyéje volt, de rossz értelemben. Egy lenézett nyomorék volt, a tornaöltözőben de sokszor megverték.
2018. jan. 21. 09:54
8/17 anonim válasza:
Utolsónak: Badárt régebben szerettem, de azóta rájöttem, hogy egy unalmas vén marha. A hangjától konkrétan be tudok aludni.
2018. jan. 23. 11:39
9/17 anonim válasza:
# 7 Ennek ellenére tudta valamire vinni. Ismert lett, és vannak akik szeretik. Ellenben veled, aki csak mocskolódni jöttél ide...
2018. jún. 17. 22:21
10/17 anonim válasza:
Szerinted mit mocskoltam? Elmondtam a véleményemet és azt, hogy vele jártam egy suliba és mi volt ott. Neked miért fáj a más véleménye? Ha neked tetszik, hallgasd, imádd, de attól még másnak lehet más a véleménye nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!