Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar pasik a legjobbak a világon?
Én jártam Franciaországban, Angliában, Németországban, Hollandiában.
Rengeteg a vonzó férfi, Írországon szabályosan ledöbbentem mert ugye az a sztereotípia dívik, hogy az ír férfiak nagyjából olyanok megjelenésre, mint egy krumpli. Hát nem igazán. :)
Ez egyébként is szubjektív. Angol kollégámnak pl. az ír lányok jönnek be, se európai, se angol nő nem kellett neki. Bár bevallása szerint szépek az európai nők, köztük a magyarok, de neki nem ez a zsánere.
Ezeket figyelembe véve kár azon rágódni, hogy most a magyar férfiak-e a legvonzóbbak a világon.
Én pl. csak magyar párt szeretnék, felőlem akár lehetnének a magyarok a legcsúnyább nép a világon, akkor sem kéne olyan pár, aki nem tud magyarul megszólalni. :)
Szerencsére korántsem vagyunk csúnya nép, de egy értelmes nő és férfi inkább belső tulajdonságok és hazaszeretet alapján választ párt. Természetesen számít a külső megjelenés is, ezt vesszük észre először, de jól néznénk ki, ha csak és kizárólag egy pontszám alapú "fizikai vonzerő" mérce alapján kellene párt választani.
attól is függ kiket nézel. mi a nyugathoz képest egy problémásabb hely vagyunk. pl az ország több, mint felének érettségije sincs. közel három millió ember szegény vagy nélkülöző. ez nem feltétlen jelent semmit. de innen indulunk. a nyugatnak az, hogy összehasonlíthatatlanul jobb módban élnek az elég nagy előny. nemtől függetlenül. nem mindegy, hogy mennyit magára költve lesz valami az ami. de ha az anyagiaktól el is tekintünk, akkor is ez ott van a stresszben, a feszültségben, az, hogy itt simán lehet olyan helyzetben az ember, hogy aggódik napról napra és nem éri biztonságban magát.
szóval mindkét nemre, ha inkább így is vonzóbbak, mint a nyugatiak az nem kis dolog.
Messze nem a legjobbak a világon, de persze nem lehet általánosítani, minden nemzet férfijai között van rossz és jó is.
"A németek, angolokat nem kell bemutatni,"
És miért is? Jártam német pasival. Átlag magyar férfit mindenben felülmúlta.
" De most, hogy már elég sok helyen jártam lehet benne valami. "
Turistaként? :D
Vagy éveket éltél mindegyik országban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!