Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar pasik a legjobbak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar pasik a legjobbak a világon?

Figyelt kérdés
Ezt már régebben hallottam, nem is tudom már honnan, nem is nagyon érdekelt, mivel nem voltam valami világlátott, így nem volt viszonyítási alapom. De most, hogy már elég sok helyen jártam lehet benne valami. A szlávoknál az a durva helyzet van, hogy a szláv nők azok gyönyörűek, tényleg nagyon magas a színvonal külső terén, de a férfiak azok úgy néznek ki mint a bohócok. Elég nyomott fejük van, és előnytelen fejformájuk, kicsit mintha gnómok lennének, persze nem olyan alacsonyak. Az mondjuk nagyon jó csajozóterep, gyakorlóterep is lehetne a kevésbé sikeres magyar férfiaknak, mivel ott alapból 3-4 ponttal magasabbról indulnának egy 10-es skálán. A németek, angolokat nem kell bemutatni, nem a legszebb emberek, igaz ott a nők sem olyan szépek átlagban. A franciáknál hasonló a helyzet, a pasik nagyon gázok, a nők viszont gyönyörűek. A déli mediterrán országokban meg nagyon vegyes. Alapból az átlag férfi ott is sokkal rosszabb mint amilyennek fel vannak tüntetve így világpiaci portékán, meg az amerikai filmekben. Igazából kevés az ami igazán macsó, azok is kicsit műveletlennek meg iskolázatlannak tűnnek kisugárzásra. Igazából a magyar pasik azok, akik között sok a jóképű és emellett európaiasabb, normálisabb a kisugárzásuk és a megjelenésük is. Tehát akkor tényleg ilyen jók lennénk, mi magyar férfiak? Mi lennénk a legjobb pasik a világon?
2018. dec. 3. 14:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán nem a magyarok a legnormálisabbak. Minket tartanak a legbunkóbbaknak. Már bocs.
2018. dec. 3. 14:12
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Én jártam Franciaországban, Angliában, Németországban, Hollandiában.

Rengeteg a vonzó férfi, Írországon szabályosan ledöbbentem mert ugye az a sztereotípia dívik, hogy az ír férfiak nagyjából olyanok megjelenésre, mint egy krumpli. Hát nem igazán. :)

Ez egyébként is szubjektív. Angol kollégámnak pl. az ír lányok jönnek be, se európai, se angol nő nem kellett neki. Bár bevallása szerint szépek az európai nők, köztük a magyarok, de neki nem ez a zsánere.

Ezeket figyelembe véve kár azon rágódni, hogy most a magyar férfiak-e a legvonzóbbak a világon.

Én pl. csak magyar párt szeretnék, felőlem akár lehetnének a magyarok a legcsúnyább nép a világon, akkor sem kéne olyan pár, aki nem tud magyarul megszólalni. :)

Szerencsére korántsem vagyunk csúnya nép, de egy értelmes nő és férfi inkább belső tulajdonságok és hazaszeretet alapján választ párt. Természetesen számít a külső megjelenés is, ezt vesszük észre először, de jól néznénk ki, ha csak és kizárólag egy pontszám alapú "fizikai vonzerő" mérce alapján kellene párt választani.

2018. dec. 3. 14:18
 3/17 A kérdező kommentje:
Írország megint egy jó példa. Aki szereti a vörös nőket annak Írország a paradicsom lenne, ráadásul elég szépek is. A pasik meg, igen jól fogalmaztad, kis krumplifejűek :)
2018. dec. 3. 14:20
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Nem mindegyik. Láttam több vonzó ír férfit is. Sokáig éltem ott, megfordultam Corkban, Limerickben (utóbbi még csak nem is a legjobb városok közé tartozik) és nem kell annyit keresni, hogy jó pasit találj az írek között.
2018. dec. 3. 14:24
 5/17 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem igen, mert a magyar férfiak nagy része romantikus. Minden országban van egy egy-két elvadult, kapitalista generáció (a médiának köszönhetően), de a magyar férfiak nagy részének természete kedves, figyelmes és romantikus :)34N
2018. dec. 3. 14:26
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
NYAHAHAHAAAAA a nap vicce
2018. dec. 3. 14:33
 7/17 anonim ***** válasza:
61%

attól is függ kiket nézel. mi a nyugathoz képest egy problémásabb hely vagyunk. pl az ország több, mint felének érettségije sincs. közel három millió ember szegény vagy nélkülöző. ez nem feltétlen jelent semmit. de innen indulunk. a nyugatnak az, hogy összehasonlíthatatlanul jobb módban élnek az elég nagy előny. nemtől függetlenül. nem mindegy, hogy mennyit magára költve lesz valami az ami. de ha az anyagiaktól el is tekintünk, akkor is ez ott van a stresszben, a feszültségben, az, hogy itt simán lehet olyan helyzetben az ember, hogy aggódik napról napra és nem éri biztonságban magát.

szóval mindkét nemre, ha inkább így is vonzóbbak, mint a nyugatiak az nem kis dolog.

2018. dec. 3. 14:40
 8/17 anonim ***** válasza:
70%

Messze nem a legjobbak a világon, de persze nem lehet általánosítani, minden nemzet férfijai között van rossz és jó is.

"A németek, angolokat nem kell bemutatni,"

És miért is? Jártam német pasival. Átlag magyar férfit mindenben felülmúlta.

2018. dec. 3. 15:07
 9/17 A kérdező kommentje:
Német pasiiknál kevesebb gázabb van a világon, és vigyázz mert ezt egy német erasmus-os nő mondta nekem.
2018. dec. 3. 15:08
 10/17 anonim ***** válasza:

" De most, hogy már elég sok helyen jártam lehet benne valami. "

Turistaként? :D

Vagy éveket éltél mindegyik országban?

2018. dec. 3. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!