Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a magyar nőkkel? Mégsem a legjobbak a világon?
Eddig azt hittem, hogy velem van a baj, hogy nem találok magam mellé normálisat. De megismerkedtem egy határontúlival (VAjdaság), és voltam is náluk. Hűűű, hát választani sem tudnék (már nem szabad):) Hihetetlen, hogy agyilag, erkölcsileg, kultúrálisan is mennyivel magasabb szinten vannak, mint a helybéli magyar nők. Néha még én éreztem magam butának:)
Hm, de vajon mi okozza ezt a különbséget ?
Egyébként más is tapasztalta már ezt ?
a magyar nők elkorcsúltak.
tiszta szégyen, szánalmas izék.
a nő jelzőt ne lehet rájuk már mondani hanem izék....
Azért köszi a lányok nevében, hogy általánosítotok. Nagyon jól esik....semmit nem tudsz arról, hogy agyilag, erkölcsileg milyen szinten is állok.
Szomorú, hogy mindenkit egy kalap alá vesztek.
Agyam eldobom, mi ez a baromság??? Ne próbáld már saját hibáidat a lányokra fogni. Attól, mert épp egy másik településen találtad meg a múzsádat, még nem jelenti azt, hogy az összes hüvelyes itt egy gyökér.
Nem vagy normális. 23F
Köszönöm a lányok nevében az utolsó hozzászóló válaszát! :)
22 L
Én rengeteg normális nőt látok és ismerek, s nem a határon túl nézek, hanem idehaza:) Rossz felé kerestél:) Kulturálisan maximum annyival többek, hogy jobban ápolják a hagyományokat, bár a kisvárosokban és falukban még idehaza is ápolják, csak egyre kevesebben...
Az, hogy inkább a Vajdaságba tennéd át a székhelyed:)
Az ellenkezőjét tapasztaltam, mint te:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!