Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a magyar nőkkel? Mégsem a legjobbak a világon?
Eddig azt hittem, hogy velem van a baj, hogy nem találok magam mellé normálisat. De megismerkedtem egy határontúlival (VAjdaság), és voltam is náluk. Hűűű, hát választani sem tudnék (már nem szabad):) Hihetetlen, hogy agyilag, erkölcsileg, kultúrálisan is mennyivel magasabb szinten vannak, mint a helybéli magyar nők. Néha még én éreztem magam butának:)
Hm, de vajon mi okozza ezt a különbséget ?
Egyébként más is tapasztalta már ezt ?
"A magyar nők nagy része tartás nélküli, közönséges, ostoba, ízléstelen ribanc, akik 1 pohár italért és egy szál cigiért bárkivel elmennek"
Jelek szerint a te italodat nem fogadták el, és ezért lettél egy ingerült nőgyűlölő. Az, hogy hol könnyebb egy éjszakást találni, közösség és emberfüggő.
Na de várjunk csak, most az a baj, ha egy lány belemegy egy szexelésbe azonnal? Ja, hogy ezt csak a fiúknál dicső dolog? A lányok meg büdös ribancok?
Aki így gondolkodik, az egy agresszív nőgyülölő. Előbb magadat bíráld meg, mintsem egy a másik nemet
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!