Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj a magyar nőkkel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a magyar nőkkel? Mégsem a legjobbak a világon?

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem, hogy velem van a baj, hogy nem találok magam mellé normálisat. De megismerkedtem egy határontúlival (VAjdaság), és voltam is náluk. Hűűű, hát választani sem tudnék (már nem szabad):) Hihetetlen, hogy agyilag, erkölcsileg, kultúrálisan is mennyivel magasabb szinten vannak, mint a helybéli magyar nők. Néha még én éreztem magam butának:)

Hm, de vajon mi okozza ezt a különbséget ?

Egyébként más is tapasztalta már ezt ?

2012. ápr. 21. 20:27
1 2
 11/14 Diavolino44 ***** válasza:
Ember te nem tudom hol az istenben jártál a "világban" de én éltem Németországba, s Angilában is több helyen (jelenleg Skóciában) de a magyar lányok szende szüzek ezekhez képest! S nem általánosítok itt 90% rib@nc, azért mert ez az elfogadott..
2012. ápr. 21. 23:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"A magyar nők nagy része tartás nélküli, közönséges, ostoba, ízléstelen ribanc, akik 1 pohár italért és egy szál cigiért bárkivel elmennek"

Jelek szerint a te italodat nem fogadták el, és ezért lettél egy ingerült nőgyűlölő. Az, hogy hol könnyebb egy éjszakást találni, közösség és emberfüggő.

Na de várjunk csak, most az a baj, ha egy lány belemegy egy szexelésbe azonnal? Ja, hogy ezt csak a fiúknál dicső dolog? A lányok meg büdös ribancok?

Aki így gondolkodik, az egy agresszív nőgyülölő. Előbb magadat bíráld meg, mintsem egy a másik nemet

23F

2012. ápr. 21. 23:58
 13/14 Biaa*-* válasza:
baj van az agyatokkal?????? nem egy nő alapján kell megítélni az összes többit...-.- szánalmasak vagytok komolyan mondom 22/L
2012. ápr. 24. 20:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Az tény, hogy a határon túli magyarok mások. Viszont ott is rengeteg a buta és szűk látókörű ember, sőt... Én vajdasági lány vagyok, de az itteni magyar férfiaktól Isten ments. A nők között is sok a hülye, de a férfiak... Nekünk más a mentalitásunk, mint nektek. Viszont itt is megy a r.banckodás, stb., de csak a tinik körében. Viszont külföldön istenítik a magyar nőket, legalábbis engem. :) 21/N.
2012. szept. 8. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!