Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lesz a jövő társadalma párkapcsolati szempontból?
Egyre lazább az erkölcs meg a szexualitás, a nemek megítélése kezd kiegyenlítődni, ami persze jár pozitív-negatív eredményekkel, tehát például ma már egy nő is hamarabb kapható a szexre, viszont a másik oldalon ott van, hogy ők is szép számmal tartanak szeretőt, sőt.
Mellé itt vannak a különböző LMBTQ csoportok, egyre népszerűbb a swinger vagy a többes.
Itt is észlelhető szerintem a nők egyenlő szerepe, egyre többen vannak benne a partiban, gangbangben.
Mit jósoltok?
Én szerintem ki fog alakulni az, hogy nyugodtan vállalhatod majd a szexualitásod, bármi is legyen az, illetve a nyitott kapcsolatok fognak megjelenni, elég erős női dominanciával.
A reakciós visszarendeződés (múltbeli dolgokhoz való visszatérés) csak igazán nagy katasztrófa esetén lehetséges.
Ha ilyen nem lesz, akkor 100 éven belül várhatóan az élettartam a mai duplájára is emelkedhet, ami alapjában változtatja meg a párkapcsolatokat. Egyre nagyobb eséllyel nem lehet majd egy társ mellett leélni az életet. Ezzel együtt pedig várható a társadalom további atomizálódása és a csökkenő gyerekszám. Egyre több egyszemélyes háztartás lesz nagyon kevés gyerekkel.
Emellett pedig az orvostudomány eredményei miatt egyre gyakoribb lesz a nemváltás, aminek a vége a gyógyszeres visszafordítható átalakulás, ami azt fogja jelenteni, hogy az embereknek férfi és női korszakai lesznek szabad rotációban.
Hogy ezeknek a változásoknak milyen következményei lesznek, jelenleg még beláthatatlanok, de ha tényleg bekövetkezik ez a két dolog, akkor nem kell sokat magyarázni, hogy az élet úgy alakul át, ami jelenleg nem megjósolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!