Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen lesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen lesz a jövő társadalma párkapcsolati szempontból?

Figyelt kérdés

Egyre lazább az erkölcs meg a szexualitás, a nemek megítélése kezd kiegyenlítődni, ami persze jár pozitív-negatív eredményekkel, tehát például ma már egy nő is hamarabb kapható a szexre, viszont a másik oldalon ott van, hogy ők is szép számmal tartanak szeretőt, sőt.

Mellé itt vannak a különböző LMBTQ csoportok, egyre népszerűbb a swinger vagy a többes.

Itt is észlelhető szerintem a nők egyenlő szerepe, egyre többen vannak benne a partiban, gangbangben.

Mit jósoltok?

Én szerintem ki fog alakulni az, hogy nyugodtan vállalhatod majd a szexualitásod, bármi is legyen az, illetve a nyitott kapcsolatok fognak megjelenni, elég erős női dominanciával.

2018. nov. 23. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

A reakciós visszarendeződés (múltbeli dolgokhoz való visszatérés) csak igazán nagy katasztrófa esetén lehetséges.

Ha ilyen nem lesz, akkor 100 éven belül várhatóan az élettartam a mai duplájára is emelkedhet, ami alapjában változtatja meg a párkapcsolatokat. Egyre nagyobb eséllyel nem lehet majd egy társ mellett leélni az életet. Ezzel együtt pedig várható a társadalom további atomizálódása és a csökkenő gyerekszám. Egyre több egyszemélyes háztartás lesz nagyon kevés gyerekkel.

Emellett pedig az orvostudomány eredményei miatt egyre gyakoribb lesz a nemváltás, aminek a vége a gyógyszeres visszafordítható átalakulás, ami azt fogja jelenteni, hogy az embereknek férfi és női korszakai lesznek szabad rotációban.

Hogy ezeknek a változásoknak milyen következményei lesznek, jelenleg még beláthatatlanok, de ha tényleg bekövetkezik ez a két dolog, akkor nem kell sokat magyarázni, hogy az élet úgy alakul át, ami jelenleg nem megjósolható.

2018. nov. 23. 21:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Röviden, nagyon sz.r! :(
2018. nov. 23. 21:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
"BEZZEGRÉGEN tényleg szinte mindenkinek jutott 1 fő társadalmi státuszra és külsőre is durván hozzá illő pár." Hát egyáltalán nem, nem a filmekből, romantikus regényekből kéne informálódni...
2018. nov. 23. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!