Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lesz a jövő társadalma párkapcsolati szempontból?
Egyre lazább az erkölcs meg a szexualitás, a nemek megítélése kezd kiegyenlítődni, ami persze jár pozitív-negatív eredményekkel, tehát például ma már egy nő is hamarabb kapható a szexre, viszont a másik oldalon ott van, hogy ők is szép számmal tartanak szeretőt, sőt.
Mellé itt vannak a különböző LMBTQ csoportok, egyre népszerűbb a swinger vagy a többes.
Itt is észlelhető szerintem a nők egyenlő szerepe, egyre többen vannak benne a partiban, gangbangben.
Mit jósoltok?
Én szerintem ki fog alakulni az, hogy nyugodtan vállalhatod majd a szexualitásod, bármi is legyen az, illetve a nyitott kapcsolatok fognak megjelenni, elég erős női dominanciával.
A top legvonzóbb férfiak fogják dugni a nők nagy részét, a nők pedig amiatt sírnak majd, hogy ezek a férfiak nem akarnak megállapodni velük, csak "kihasználják" őket. A férfiak többsége pedig alapból egyedül lesz.
Valamennyire már most is ez van, csak ezután később még inkább ez lesz. Vissza az őskorba, törzsi közösségbe tisztára.
"elég erős női dominanciával."
Ez csak azoknak tűnik így, akik fájlalják az eddigi férfi dominancia fokozatos, de egyre (szerencsére) erősebb megszűnését. Valójában a kiegyenlítődés felé tartunk.
Ez lenne a normális, ugy élni ahogy jol esik akár heteró meleg poligám nyitott monogám,10 gyerekes vagy gyerekmentes ,meddőként bélyeg nélkül h mersz párt keresni. A lényeg h boldog legyen az ember az életében ne dísz ,ne más kedvéért éljen egy sablon életet. Élni és élni hagyni.. Én a vállasokat tiltanám be minden baj forrása..
58N
Jóval nehezebb lesz komoly,monogám kapcsolatot kialakítani, hála a válások arányának és az előre megszavazott bizalmatlanságnak. Pedig most se annyira könnyű azért.
Mondjuk annyival jobb lesz a helyzet, hogy talán nem fognak kinézni valakit, mert részt vesz többes szexen, vagy hasonló dologban. Viszont lassan az lesz a fura, ha valakinek ebben nem volt része.
Kevesebben is vállalnak majd gyereket, legalábbis a tanult rétegből, akik nem sajnálják a pénzt kotonra. A szegényebb réteg fog inkább szaporodni, mert nincs pénz fogamzásgátlásra.
Ezt inkább egy másik rovatban kellett volna feltenni, mert elég szerteágazó téma.
Akár hogy is van 1-esnek igaza van.
Kevesebb a jóképű vonzó férfi , sokkal több az aki nem jól néz ki.
Ezzel ellentétben sokkal több a szebb/szép nő mint a kevésbé szép.
Szóval így több nőnek kell ugyanaz a pasi. Lehet, hogy ki van egyenlítődve a 2 nem száma, de éppen ezért látszik úgy, hogy több a férfi, holott nem több, csak 1-re jut sokkal több nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!