Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati témával foglalkozó youtube csatornák, könyvek, sorozatok?
hormonmentes - nöi testtudatra épül, inkább a nemi részre
tanulom magam - egyes témái érintik a párkapcsolat témakörét.
Köszi szépen, de mindegyiket ismerem és nézem is rendszeresen. És tényleg jók nagyon. :)
Akiket szoktam még nézni kifejezetten szerelmi temakörben, az Kiss Ádám és a Titkos Tanácsok Nőknek nevezetű csatorna. Ha inkább kifejezetten nőknek, lányoknak kerestek ebben a temakörben videókat, őket tudom ajánlani. Továbbá ami kifejezetten nem 'nemekre szakosodott', Joós István és dr. Mészáros Ádám
:-O
Joós István? Aki szerint "a nő munkája a férfi"?
Matthew Hussey elismert párkapcsolati tanácsadó, van YouTube csatornája és szerintem hasznosakat mond. Elsősorban nőket céloz a tanácsaival, de szerintem a férfiak is baromi sokat tudnának tanulni belőle, ha meghallgatják, mik az általános problémák, amikkel a nők küzdenek.
Keress rá YT-on.
30n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!