Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki gondolkozott már azon, hogy drogba/alkoholba menekül a párkapcsolati problémák elől?
Figyelt kérdés
2018. nov. 2. 01:14
1/9 anonim válasza:
A párkapcsolati problémákat a legkevésbé sem fogja megoldani a drog és az alkohol és nagy valószínűséggel csak rosszabb lesz.
A rendszeres alkohol fogyasztástól nem sok rosszabb dolog van. Ezt tapasztalatból mondom.
2/9 anonim válasza:
Én inkább a sportot választottam. Mindig segít elterelni a figyelmem és utána sokkal jobban is érzem magam. :)
3/9 anonim válasza:
Nem menekülés ez, ha csak egyszer- egyszer történik.... De tény hogy például a futás mindenszempintból értelmesebb választás.
4/9 anonim válasza:
A menekülés nem megoldás...
Nézz szembe a problélával, oldd meg! Meglátod milyen jó lesz utána.
Ne rombold a szervezeted, sokáig szükséged van még rá!
5/9 anonim válasza:
én már 14 éve ezt csinálom, de mégis hiányzik belül még a párkapcsolat
6/9 anonim válasza:
Ha az hinyzik tedd színesebbé az életet ily módon is, de akkor ne menekülés legyen. Habem valódi szenvedély, valódi tűz.
8/9 anonim válasza:
nem megoldás, de a tej sem az, szokták mondani. :')
9/9 anonim válasza:
Nem érdemes egyikbe se tapasztalatból mondom. Én azt az ürességet pótoltam a drogokkal ami a kapcsolat után maradt azokat a megszokásokat.Miután visszább fogtam a drogokat ugyan úgy ott maradt az üresség csak elodáztam az érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!