Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes egy fiatal, huszonéves srác beleszeretni egy 13-14 éves lányba?
Elismerem, hogy van egy-kettő, aki tényleg érettebb a koránál, tehát nem azokra a tipikus ”én érettebb vagyok a koromnál” lányokra gondolok. Nem tudom, ismerek olyat, akivel én is jókat eltudok beszélgetni és érdekesnek találom a személyiségét, de akkor a szakadék közöttünk, nem tudnék beleszeretni. 14 éves még minden értelemben gyerek.
Erre ilyet kell olvasnom, hogy egy 22 éves srác beleszeret egy 13 éves lányba... Oké.
25/F
Azt elmondaná valaki, hogy miért lettem lepontozva, amikor elmondtam, hogy miért téves a válasz? Nézzetek már utána könyörgöm...
Magyarországon a beleegyezési korhatár a 14. életév, és egy 14 éves lány valószínűleg nemileg érett, tehát az sem pedofília. Ennek ellenére nem tartom helyesnek ezeknek az embereknek a viselkedését, de legyünk már korrektek.
Hát az én barátom is 9 évvel idősebb nálam és már 2 éve boldogan élünk:))
19\L
#7 Az lehet, de ássa el magát az, aki huszonévesen kislányokkal kezd.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!