Van valakinek tudomása olyan színjátszókörről Budapesten, ahova fiatal huszonéves amatőrként lehet csatlakozni?
Jó, kezdjük el hülyének nézni a másikat, és feltételezni, hogy nem nézte meg először a lehetőségeket. Google első találat: [link]
Legutóbbi dátum 2016-os. Ez kilőve.
Második link, első hivatkozás:
"
A THÉBA Stúdió – Andor Alapítvány – amely fenntartója a THÉBA Művészeti Szakközépiskolának is – 2001. január első napján létrehozta a Basilides Művészeti Műhelyt, és ezen belül az "A" Színházat, abból a célból, hogy a THÉBA Művészeti Szakközépiskola tanulói számára a gyakorlat lehetőségét is biztosítsa; a már végzett hallgatóinak pedig a bemutatkozás lehetőségét teremtse meg."
Magyarán vagy legyek helyi szakközepes hallgató, vagy helyi végzett. Sajnos egyik sem vagyok.
Következő találat:
Ez már egy befutott társulat, nyilván nem végzettség nélküli amatőröket keresnek.
Következő találat:
2014-es link. Ha a megújult müszi oldalra megyek, semmi.
Kezded már kapisgálni, miért írtam ki a kérdést? Nem szórakozásból. A többi link is csupa régi link, egy aktuálisat sem találtam. Az egyetem, ahova járok, tavaly még rendelkezett ilyen körrel, ma már itt sincs, vagy senki nem tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!