Mire utalhat az, ha egy hozzánk közel álló huszonéves fiatal folyamatosan kerüli beszélgetés közben a komolyabb témákat?
Az egyik barátnőm,akivel eddig mindent megbeszéltünk mostanában ilyen lett,ha például szóba kerül az egyetem,vagy a tanulás,rögtön témát vált,például én múltkor kérdeztem,hogy hogy sikerült az egyik vizsgája,erre nem adott egyenes választ,hanem azt részletezte,hogy látott valakit ujjatlan felsőben a fővárosban
mostanában a barátnőm elég gyakran csinálja ezt,hogy kerüli a komoly témákat,menekül a problémák elől,nem látja be,hogy hibázott,mert nem tanult,és azért nem sikerülnek a vizsgái.
Unja a témát!
Biztos állandóan ezzel nyaggatják, és tele van a hócipője.
Nem csodálom!
Az nem beszélgetés, meg "komoly téma", hogy valakit állandóan nyaggatunk.
Meg lehet unni nagyon, úgyhogy hagyjátok békén.
Én is hasonló vagyok, mint a barátnőd.
Két téma van, amit folyton kerülök. Ha szóba kerül, terelem a témát, mert kellemetlen beszélnem róla, viszont ezt nem szeretném durván a beszélgetőpartnerem képébe vágni.
A barátnőddel is hasonló lehet a helyzet! Biztos azért kerül bizonyos témákat, mert kellemetlen érzés beszélnie róluk. Lehet, előbb magában kell elrendeznie a dolgokat. Ha nem akar róla beszélni, szerintem ne erőltesd. Majd szóba hozza, ha szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!