Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kérdezzek skypolásnál az...

Mit kérdezzek skypolásnál az anyukától?

Figyelt kérdés
Szóval au pir szeretnék lenni és találtam egy szimpatikus családot. Szeretnék rájuk jóbenyomást tenni, de nem igazán tudom, hogy mit kérdezzek. Van kb 3 kérdésem, de sztem az elég kevés. Az első e-mailben kb mindent leírt a körülményekről, szóval azt már tudom. Gyerekekkel kapcsolatban mit lehet kérdezni? Akik voltak au pairek, hogy zajlott az első beszélgetés?
2011. dec. 2. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
először is külföldi a család? miért skypon kell beszélnetek? Szerintem a kezdeti pár kérdés után úgyis jönni fognak maguktól a kérdések. Pl. megkérdezheted, hogy van e valami ételallergiájuk a gyerekeknek, van e valami különleges rituálé ami szeretnek a gyerekek? pl. lefektetéskor stb. sportolnak-e valamit, van e valamilyen különórájuk. De ezeket a kérdéseket már a legelső vigyázás alkalmával úgyis megkell kérdezni, vagy ő maga fogja elmondani...Amúgy kinek az ötlete volt ez a skype? Ez egyfajta állásinterjú lesz?
2011. dec. 2. 11:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Külföldi családról van szó, szóval elég szükséges dolog a skype :) Igen, nekem is ezek a kérdések jutottak eszembe.
2011. dec. 2. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Kérdezd meg milyen játékokat szeretnek játszani stb. Sőt kérdezd meg, hogy van e kedvenc meskönyvük, meséjük és esetleg szerezz be egyet...nagyra fogják értékelni!!! Én is ezt tettem! :)
2011. dec. 2. 12:14
 4/6 A kérdező kommentje:
jaj nagyon köszi, ez jó ötlet!!
2011. dec. 2. 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
sőt van, hogy a mai napig pedig már lassan 1 éve náluk vagyok, még néha néha mindig veszek kis apróságot a gyereknek. Tényleg csak pár 100 ft, de mégis a gyerek örül, anyuka látja, hogy örül a gyereke...sőt sokszor felfelé kerekítik az órabéremet! :)
2011. dec. 2. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, mit szabad, mit nem szabad nekik, hogyan nevelik, fegyelmezik őket, milyen bünti, milyen jutalom. Kaphatnak-e csokit, cukorkát, mennyit.
2011. dec. 2. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!