Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két ex-két kis gyerek! Hol...

Két ex-két kis gyerek! Hol vagyok én? -Barátomnak két kisgyermeke van más-más anyukától. Jó apuka lévén sokat foglalkozik velük heti szinten. El kell nekem ezt fogadnom?

Figyelt kérdés
Utolsó szitu:mindkét gyerek egyszerre betegedett le, a telefonok felváltva csörögtek hol az egyik anyuka hol a másik anyuka hivogatta gyógyszer és orvos elvitellel kapcsolatban,mert "természetesen" MINDIG ő szállítja a gyerköcöket orvoshoz, ha valami gond van.Szeretem a barátomat, de nekem ez már SOkkk!
2009. dec. 11. 16:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Nem sok. Ez teljesen természetes. Úgy fogadtad el, hogy van 2 gyereke, ezt most is akceptálnod kell. Örülj inkább, hogy lelkiismeretes apa.

Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor nem vagytok egymáshoz valók.

Mit tennél? Megtiltod, hogy foglalkozzon a gyerekeivel? Te veszítenél és ráadásul elmondhatnád, hogy szemét is voltál.

2009. dec. 11. 17:01
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

Tudtad mibe mész bele,hogy van 2 gyerek.

Elkell fogadnod.

Az én páromnak is van 2 lánya az első házasságból,bár már nagyobbak és nagyon örülök nekik:)))

2009. dec. 11. 17:04
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

A bnőm hasonló helyzetben van.

Egyik este sirva hivott h ő vigyáz otthon a két gyerekre a pasija meg haverozik.

Bár ez rosszabb helyzet mint a Tiéd .

De én csak annyit mondtam h Te választottad,tudod kit választottál.

Most még otthagyhatod .Ha nem akkor fogadd el ami van és vigyázz nehogy az ex-ek sorsára juss!!!!!! nagyon nagy az esély!

2009. dec. 11. 17:08
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem KELL elfogadnod, ki is lephetsz a kapcsolatbol. A baratodat a gyerekeivel egyutt kell/vagy nem kell elfogadnod. Ez attol fugg, mennyire szereted ot. Apai kotelesseget vegzi, tetszik vagy sem.
2009. dec. 11. 17:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja elhagyni biztos a gyerekeit vagy nem fog Velük kevesebbet foglalkozni..Nyilván nem téged fog választani, mert Ők a gyerekei. Örülnél neki, hogy ilyen felelősségteljes és gondoskodó apa (ami elég ritka manapság, nem pedig lázadsz. Ha nektek lenne közös gyereketek, már egyenesen eltiltanád a 2 gyerekétől? A kérdésedre a válasz: Nem, nem kell elfogadnod, el lehet költözni.
2009. dec. 11. 17:24
 6/14 anonim ***** válasza:
44%

Nálunk is ez a helyzet csak nálunk 3gyerek van 2 anyától!

Csak oda jár ahol a 2 gyerek van, elég sűrün!Eleinte naponta,már csak hetente!

A hab a tortán az hogy a gyerkőcök anyja nem engedi hozzánk, így talán joggal gondolhatnám azt hogy esetleg így akarja vissza szerezni!De beletörődtem, elvégre én válaltam!

Viszont ne hagyd hogy csak kihasználják a párod!Figyeld meg hogy csak akkor van rá szükség ha pénz kell, vagy amugy is!ha csak amikor pénz kell, ezt tedd szóvá neki!Az én párom ezért nem jár a másik gyerekhez!

Ne feszengj ezen,nem érdemes!

Viszont figyelj az apró dolgokra,és ha kell "büntess"!

Ezt úgy értem,hogy van olyan pl. sulikezdésnél hogy az ex megkéri a páromat hogy vigye el őket tanszert venni, ezzel sztem nincs is baj ha tudok rolla!

De volt olyan hogy úgy mentek el vásárolni, hogy a gyerekek nem voltak ott csak az ex, a sogórnőm és a párom amiről nem is tudtam!Apámtol tudtam meg, mert pechére össze futottak!Na olyankor egy hónapig nem mehetett át!

De ilyet csak indokolt esetben!Gondolj a gyerekekre, szükségük van az apjukra, ha már elvetted tölük, legalább hagy találkozzanak4Legalábbis nekem ez a felfogásom,mint elvált szülők gyerekének!

Szóval nyugi!!

Ja, én úgy szoktam tulélni hogy olyankor én is elmegyek itthonról barátnőzni vagy anyámhoz!

2009. dec. 11. 17:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ez nem fog változni, szerintem neki mindig a gyerekek lesznek az elsők és ez valahol természetes is. jobb ha hozzászoksz a gondolathoz.
2009. dec. 11. 17:52
 8/14 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Én is hasonló helyzetben vagyok, csak egy gyerek van."sajnos" a gyerek lesz mindig az első és mi csak a másodikak. Elég szar érzés, hogy sose leszek én a legfontosabb az életében és ha valami van akkor megy és rohan. :(

2009. dec. 11. 18:02
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell elfogadnod, de így helyes. Ha nem vagy képes elfogadni ezt, el fogod hagyni őt.

A gyerekek előtted kerültek a képbe és eltéphetetlen vérségi kötelék van köztük és az apjuk között. Ez erősebb bármilyen szerelemnél. Ennyi. Ezek a tények.

A világ elfogadása is egy művészet. Annyit tehetsz, hogy te is szülsz neki egy gyereket. Az erősíti a kapcsolatotokat, de mint látod, eddig som volt számára eltéphetetlen, visszatartó erő ez. Ő ilyen. Ha szereted, ilyennek szeresd; ha nem szereted, miért vagy mellette?

2009. dec. 11. 18:06
 10/14 anonim ***** válasza:
95%
18:02-es: Gratulálok..még szép, hogy ha valami van, rohan a gyerekéhez, hiszen a GYEREKE!..az ő kötelékük nem változik, de a tiétek még változhat..legalábbis megérdemelnéd, mert nem vagy egy megértő ember. Ha lenne gyereketek, akkor is így vélekednél? Akkor sem te lennél az első.
2009. dec. 11. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!