Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két ex-két kis gyerek! Hol...

Két ex-két kis gyerek! Hol vagyok én? -Barátomnak két kisgyermeke van más-más anyukától. Jó apuka lévén sokat foglalkozik velük heti szinten. El kell nekem ezt fogadnom?

Figyelt kérdés
Utolsó szitu:mindkét gyerek egyszerre betegedett le, a telefonok felváltva csörögtek hol az egyik anyuka hol a másik anyuka hivogatta gyógyszer és orvos elvitellel kapcsolatban,mert "természetesen" MINDIG ő szállítja a gyerköcöket orvoshoz, ha valami gond van.Szeretem a barátomat, de nekem ez már SOkkk!
2009. dec. 11. 16:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
...semmi rossz szándék nincs bennem, mivel én is szeretem a gyerekeit és örülök, hogy a barátom jó apuka, de aki hasonló cipőben járt már vagy van az esetleg tudja miről beszélek.
2009. dec. 11. 18:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én hasonló helyzetben vagyok, igaz páromnak csak egy kislánya van.

Eleinte rettentő nehéz volt elfogadnom, hogy egyik nap engem látogat, másik nap őt, mondjuk ki, féltékeny voltam a gyerekre.

Ma már könnyebb, mert valóban elragadó kislány és örülök, hogy látom, milyen csodálatos apa.

2009. dec. 12. 00:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ez természetes, hogy az anyukák őt ugrasztják, ha segítség kell, és ez addig így is lesz, amíg nagyok nem lesznek a gyerekek. De gondolj bele, mégis kit hívjanak? Ha lenne élettársuk, valószínű az élettárs vinné a gyereket, de gondolom nincs egyiknek sem. Sőt, még arra is számíthatsz, hogy nagyobb dolgot ha vesznek, akkor a barátodat kérik meg, hogy vigye nekik haza stb. amit egy pasi szokott csinálni. Nekem nincs gyerekem, de ha lenne én is ezt tenném, és te is.

Tudod ezzel önmagában nem tudják visszahódítani a barátodat, ettől nem kell félni. Viszont ha nem megy az, hogy ez téged ne zavarjon, akkor hagyd ott.

2009. dec. 12. 09:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyedül a 8-asnak van igaza, nem normális ha az apát rángatják, nem csak az ő dolguk a gyerek.
2016. aug. 1. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.