Két ex-két kis gyerek! Hol vagyok én? -Barátomnak két kisgyermeke van más-más anyukától. Jó apuka lévén sokat foglalkozik velük heti szinten. El kell nekem ezt fogadnom?
Szia, én hasonló helyzetben vagyok, igaz páromnak csak egy kislánya van.
Eleinte rettentő nehéz volt elfogadnom, hogy egyik nap engem látogat, másik nap őt, mondjuk ki, féltékeny voltam a gyerekre.
Ma már könnyebb, mert valóban elragadó kislány és örülök, hogy látom, milyen csodálatos apa.
Figyelj, ez természetes, hogy az anyukák őt ugrasztják, ha segítség kell, és ez addig így is lesz, amíg nagyok nem lesznek a gyerekek. De gondolj bele, mégis kit hívjanak? Ha lenne élettársuk, valószínű az élettárs vinné a gyereket, de gondolom nincs egyiknek sem. Sőt, még arra is számíthatsz, hogy nagyobb dolgot ha vesznek, akkor a barátodat kérik meg, hogy vigye nekik haza stb. amit egy pasi szokott csinálni. Nekem nincs gyerekem, de ha lenne én is ezt tenném, és te is.
Tudod ezzel önmagában nem tudják visszahódítani a barátodat, ettől nem kell félni. Viszont ha nem megy az, hogy ez téged ne zavarjon, akkor hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!