Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha azt érzem 21 évesen bárcsak idősebb lennék? (F)
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy 21 évesen nem kellek a 18 éves csajoknak sem, húszon felül meg mintha nem is léteznék. Mindenkinek 25-30 közeli pasija van. Rengeteg 20-25 éves fiú ismerősöm pedig szingli.
Tudom, mindjárt jönnek az idősebb válaszolók, hogy addig örüljek míg fiatal vagyok, ezt leszámítva szeretek is fiatal lenni csak ezzel van baj. Sokszor ott elbukok a csajoknál, hogy 21 vagyok.
Most járkáljak 16 éves lányokkal? Tény, hogy a lányok mindig felfele néznek korban, idősebb pasit szeretnek, de úriste n egy 15-16 éves lány még kislány..
Ilyenkor tényleg csak az idő a megoldás.
Kicsit fura érzés, srácokat kérdezem ti éreztetek már hasonlót?
Soha nem volt csajom.
Utolsó voltam
1."Az a helyzet, hogy 21 évesen nem kellek a 18 éves csajoknak sem, húszon felül meg mintha nem is léteznék."
2."Nem beszélve a szellemi-érettségi szintekről."
-----------------
vizsgáld meg a fenti két mondatodat.
Rá fogsz jönni, mi a baj, miért nem foglalkozik veled egy 19 körüli nő. Igen, anyányi lány = nő
Te pedig érleld magad: mert 21 éves férfi vagy.
Caius Iulius Caesar írja valahol, 17 évesen hadsereget szervezett.
Vagy Giovanni Battista Pergolesi 26 évesen megírta a Stabat Matert.ű
Vagy nem tudom, milyen területen fejleszted magad.
De ne akadj el,mert nem igaz,amit írsz, hogy "Ilyenkor tényleg csak az idő a megoldás" - ez egy téveszme.
Mindenek el jön a maga ideje. Egyszer majd találsz valakit.
Én pl a 19-25 éves férfiak körében akarnék szerelemre találni..de nem jön össze.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!