Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha az idősebb pasik jönnek be?
Nekem nem baj, de a korodhoz mérve (ami nincs feltűntetve) valószínű apád anyád nem örülne neki, pláne hogy ez csak tinis hülyeség a fejedben, egy életkorra egy nő nem hiszem, hogy feltud izgulni, vagy bejönne neki hogy valaki XY éves, a személyiség és a küllem az ami eltudja varázsolni az embert, szóval neked nem jönnek be az idősebbek, csak ezt akarod hinni, mert kiakarsz tűnni a tömegből :) De ugyanolyan átlagos ember vagy, keresgélj a kortársaid között, mert találsz ugyanolyan jó pasit a te korosztályodban is, nem kell ahhoz X évvel idősebbnek lennie..
18F
Én 17 évesen hozzáköltöztem az akkor már 2-3 éve albérletben élő, akkor 24 éves páromhoz.
Ugyan külföldi munka miatt most nem együtt élünk, de azóta is egy pár vagyunk, és a közeljövőben (kb. 1 éven belül) lakást tervezünk venni.
Szóval szerintem nem baj, és akár jó is kijöhet belőle. :)
Szerintem nem baj ,de mindent csak mértékel kezelj :)
Azaz lesz még fiatal srác az életedbe nem kell félni :)
De én is így vagyok vele ....nekem egy jó negyvenes tetszik :)
Ne kérdezze
Senki hogy miért , de nagyon imponálnak nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!