Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen beleestem egy 26 évesbe? Jaj mit csináljak? 😲
Egyre durvulnak a dolgok, kezdődött azzal, hogy becézgetett, ez jól esett, de nem gondoltam komolyra !! pl. hogy kiscica, kisbaba ilyenek..😊
Nyáron hevültek fel a dolgok pl. strandon fenekemnél fogva nyomott ki a medencéből, hát ez lehet véletlen is, de megjegyezte milyen jó seggem van, nevettem rajta. 😁
Maszírozza a talpam hátam, megmondom őszintén imádom! 😋
Meg olyanokat csinál, hogy megfogja a kezem "gyere hugi" és kézenfogva megyünk 😊
annyira imádom ezeket, egyszerüen nem tudok ellenkezni hiába próbálnék is minden porcikámmal, meg mondja az eszem, hogy ez nem jó mert 11 év van köztünk nem bírok ellenáln ezekbe a dolgokba belebizsereg a testem
volt amikor elaludtam fejem a mellkasán, felébredtem, mondtam miért nem ébresztett, erre ő "olyan édesen aludtál" itt zúgtam bele szerintem 😓
de a legdurvább az volt, amikor nyáron haspólókba jártam megsimogatta a hasam h 'jaj poci' hát olyanokat álmodtam aznap este 🔞🔞🔞
ő lehet tényleg csak egy kis póthuginak gondol és én gondolom túl a dolgokat? 🤔
Én is 22 vagyok no offense-t kérő és én se értem.
Mondjuk én nem is így nézem, hanem inkább a jellege.
Én nem fogdosom egyetlen csaj seggét sem, barátnőét is csak ágyban, kettesben.
Utcán megfogni szerintem aberráltságra vall, nemhogy egy kis csajt úgy kiemelni a vízből.
Elég aggasztóak ezek a dolgok.
Öhm, ti milyen utcán seggfogdosásról beszéltek? xd
1. jó ismerősöm
2. nem tudtam kiszállni a medencéből ő tolt ki véletlen így
3. kn.18nak nézek ki, a mai tinik többnek néznek ki és a férfiaknak tetszenek, aki nem ezt mondja az hazudik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!