Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 15 évesen beleestem egy 26...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen beleestem egy 26 évesbe? Jaj mit csináljak? 😲

Figyelt kérdés

Egyre durvulnak a dolgok, kezdődött azzal, hogy becézgetett, ez jól esett, de nem gondoltam komolyra !! pl. hogy kiscica, kisbaba ilyenek..😊

Nyáron hevültek fel a dolgok pl. strandon fenekemnél fogva nyomott ki a medencéből, hát ez lehet véletlen is, de megjegyezte milyen jó seggem van, nevettem rajta. 😁

Maszírozza a talpam hátam, megmondom őszintén imádom! 😋

Meg olyanokat csinál, hogy megfogja a kezem "gyere hugi" és kézenfogva megyünk 😊

annyira imádom ezeket, egyszerüen nem tudok ellenkezni hiába próbálnék is minden porcikámmal, meg mondja az eszem, hogy ez nem jó mert 11 év van köztünk nem bírok ellenáln ezekbe a dolgokba belebizsereg a testem

volt amikor elaludtam fejem a mellkasán, felébredtem, mondtam miért nem ébresztett, erre ő "olyan édesen aludtál" itt zúgtam bele szerintem 😓

de a legdurvább az volt, amikor nyáron haspólókba jártam megsimogatta a hasam h 'jaj poci' hát olyanokat álmodtam aznap este 🔞🔞🔞

ő lehet tényleg csak egy kis póthuginak gondol és én gondolom túl a dolgokat? 🤔

2017. nov. 19. 18:38
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
#41: itt az egyetlen, aki mást mond, az te vagy meg néhány agyament. A kommented nem véletlenül ítélték törlésre, gondolkozz.
2018. jan. 6. 20:39
 42/42 anonim válasza:
Figyelitek 65%-os imádja a cenzúrát ! Vajon milyen ember lehet ? Netán kommunista maradvány ?
2018. jan. 9. 02:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!