Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 15 évesen beleestem egy 26...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen beleestem egy 26 évesbe? Jaj mit csináljak? 😲

Figyelt kérdés

Egyre durvulnak a dolgok, kezdődött azzal, hogy becézgetett, ez jól esett, de nem gondoltam komolyra !! pl. hogy kiscica, kisbaba ilyenek..😊

Nyáron hevültek fel a dolgok pl. strandon fenekemnél fogva nyomott ki a medencéből, hát ez lehet véletlen is, de megjegyezte milyen jó seggem van, nevettem rajta. 😁

Maszírozza a talpam hátam, megmondom őszintén imádom! 😋

Meg olyanokat csinál, hogy megfogja a kezem "gyere hugi" és kézenfogva megyünk 😊

annyira imádom ezeket, egyszerüen nem tudok ellenkezni hiába próbálnék is minden porcikámmal, meg mondja az eszem, hogy ez nem jó mert 11 év van köztünk nem bírok ellenáln ezekbe a dolgokba belebizsereg a testem

volt amikor elaludtam fejem a mellkasán, felébredtem, mondtam miért nem ébresztett, erre ő "olyan édesen aludtál" itt zúgtam bele szerintem 😓

de a legdurvább az volt, amikor nyáron haspólókba jártam megsimogatta a hasam h 'jaj poci' hát olyanokat álmodtam aznap este 🔞🔞🔞

ő lehet tényleg csak egy kis póthuginak gondol és én gondolom túl a dolgokat? 🤔

2017. nov. 19. 18:38
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%
Miért van olyan érzésem, hogy te nem a kiscsaj vagy, hanem a srác?😊
2017. nov. 20. 06:22
 32/42 anonim ***** válasza:
Ha valaki 26 évesen így fogalmaz, én mindenképpen pártolom, hogy összejöjjenek. Összeillik egy tinivel.
2017. nov. 20. 13:37
 33/42 anonim válasza:
Ez a pasi max meghúz 1X-2X,aztán mehetsz a levesbe.És nem,nem normális 26 évesen gyereklányokra izgulni,viszont az érthető hogy egy 15 évesnek vonzó egy 26 éves.
2017. nov. 20. 21:32
 34/42 anonim válasza:
12%
Uristen. Mintha az én történetem lenne. Csak én 14 vagyok és Soha Többe nem láthatom a 26 - szöke hercegem😅😭😭😭
2017. nov. 21. 14:51
 35/42 anonim ***** válasza:
33%
A barátod egy beteg pedofil! Jobb lesz ha vigyázol!
2017. nov. 21. 15:43
 36/42 anonim ***** válasza:
9%
Retardált, aki szerint ez pedofilizmus, biztos ő maga pedofil, és ezt vetíti ki másra. Ez liliomtiprás.
2017. nov. 21. 17:17
 37/42 anonim ***** válasza:
32%
Kedves kérdező! Nyugodtan próbálkozz be nála. Hátha ő is így érez. Ha meg nem akkor ennyi. Nyugi ezen túlesel. Vagy összejön a pasi vagy nem. A korkülönbség nem számít. Ne hallgass a többiekre. És attól nem vagy k.r.a ha lefekszel vele. Az a k.r.a aki pénzért és mindenkivel. Erre azt szoktam mondani, hogy ha kettőnek jól esik harmadiknak ne fájjon
2017. nov. 21. 23:19
 38/42 anonim ***** válasza:
#37: Szegénykém, mennyi eszed lehet..
2017. nov. 22. 18:06
 39/42 anonim ***** válasza:

# 40

Neked amúgy van életed?

2018. jan. 6. 17:23
 40/42 anonim ***** válasza:
42%
#41: Azért,mert valaki fszágot ír és nem tudok mellette elmenni? Szegény kérdező elég butácska, és az ilyen agyhalott trollok szövegét simán képes benyelni.
2018. jan. 6. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!