Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 15 évesen beleestem egy 26...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen beleestem egy 26 évesbe? Jaj mit csináljak? 😲

Figyelt kérdés

Egyre durvulnak a dolgok, kezdődött azzal, hogy becézgetett, ez jól esett, de nem gondoltam komolyra !! pl. hogy kiscica, kisbaba ilyenek..😊

Nyáron hevültek fel a dolgok pl. strandon fenekemnél fogva nyomott ki a medencéből, hát ez lehet véletlen is, de megjegyezte milyen jó seggem van, nevettem rajta. 😁

Maszírozza a talpam hátam, megmondom őszintén imádom! 😋

Meg olyanokat csinál, hogy megfogja a kezem "gyere hugi" és kézenfogva megyünk 😊

annyira imádom ezeket, egyszerüen nem tudok ellenkezni hiába próbálnék is minden porcikámmal, meg mondja az eszem, hogy ez nem jó mert 11 év van köztünk nem bírok ellenáln ezekbe a dolgokba belebizsereg a testem

volt amikor elaludtam fejem a mellkasán, felébredtem, mondtam miért nem ébresztett, erre ő "olyan édesen aludtál" itt zúgtam bele szerintem 😓

de a legdurvább az volt, amikor nyáron haspólókba jártam megsimogatta a hasam h 'jaj poci' hát olyanokat álmodtam aznap este 🔞🔞🔞

ő lehet tényleg csak egy kis póthuginak gondol és én gondolom túl a dolgokat? 🤔

2017. nov. 19. 18:38
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy mit csinálj kislány?

TÉrdelj a szüleid elé, és kérd sírva, hogy neveljenek meg rendesen, míg nem késő.

2017. nov. 19. 20:30
 22/42 anonim ***** válasza:

Én 15 vagyok és mindig 12-nek néznek...ez attól függ, hogy mennyire sminkel, NEM sminkel az ember (persze a nőies alak is fontos, de azért egy B-kosaras mell miatt nem fognak valakit 18 évesnek nézni).

Másrészt ha 18-nak is nézel ki a korod akkor is 15.

A srác meg szimplán meg akar.... De nem valami normális, hogy ennyire nem a saját koronsztályából néz magának valót.

2017. nov. 19. 20:31
 23/42 anonim ***** válasza:
53%

# 22

A nagy számok törvénye alapján ide is kellett egy lógós mellű, striás seggű, kiégett háziasszony, aki agyvérzést kap az irigységtől, ha valaki elismeri, hogy csinosak a fiatalabb lányok. :D

2017. nov. 19. 20:31
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
#25: Senki nem mondta,hogy nem csinosak, mondjuk egyikünk se tudja, hogy a kérdező csinos-e vagy sem.
2017. nov. 19. 20:34
 25/42 anonim válasza:
73%

# 22

Ebbe mi a fertő, hogy valaki felizgul szexuálisan vonzó lányokhoz? Ez biológia. Az mennyivel jobb, hogy a nők a főnökük ráncos zacskóját szopkodják a melójukért? Régen már férjhez adták meg szülniük kellett a 16 éves lányoknak, pedig akkor még tényleg 16-nak néztek ki, nem 20-nak mint most.

Gondolom te vagy az, aki végigk_rvázza a lányokat, akik kiírják, hogy elvesztik a szüzességüket 16 évesen. Az álszent, undorító fajtádnál nincs nagyobb fertő ezen a világon.

2017. nov. 19. 20:36
 26/42 anonim válasza:
77%

"Sok itt pampogó embert rákötnék egy olyan gépezetre, ami a farkára is rá van csatolva"

Probléma ott kezdődik, hogy tuti egyik sem férfi :D

2017. nov. 19. 20:38
 27/42 anonim ***** válasza:
56%
Nem a korkülönbséggel van a probléma, vagyis kicsit azzal is, de inkább azzal, hogy elég egyértelmű, hogy a pasinak csak szexre kellennél, te viszont már az esküvőn álmodozol, de amilyen naiv kislány vagy, nem veszed észre a pali szándékait és meg sem próbálsz minket hallgatni, csak mész a saját igazad után. Na, de mindegy, majd később úgyis rájössz, hogy miről is beszéltünk mi neked.
2017. nov. 19. 20:43
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Igen kérdező, testileg tényleg érettek vagytok, de az agyi szintetek valahol egy 12 éves szintjén állhatnak, vagyis kislányok vagytok még, egy kapcsolatra vágyó férfi pedig nem egy ilyen naiv kislánnyal fog összejönni, mint amilyen te vagy, max. elvisz pár körre.

De tudod mit? Ne legyen igazam, legyetek boldogok, házasodjatok össze, szülj neki sok gyereket és öregedjetek meg együtt.

2017. nov. 19. 21:01
 29/42 anonim ***** válasza:
#27: Az a fertő,hogy 26 évesen valaki 15 éves kislányra nyomul. Az,hogy ráizgul, egy dolog. Ennél már csak az a gázabb,hogy ez a kis luvnya pedig erre vevő.
2017. nov. 19. 21:03
 30/42 anonim ***** válasza:
Legyünk egészen őszinték. Jól meg akar .... tudod mit. Se több se kevesebb. Számára ideális hogy minimális erőfeszítéssel meg tud vezetni te pedig mindenre igent mondasz. Más kérdés hogy az ő részéről ez már mentális betegség kategória, gusztustalan dolog ennyi idősen egy kislányra izgulni. De a könnyű pina mindig csábító.
2017. nov. 19. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!