Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen beleestem egy 26 évesbe? Jaj mit csináljak? 😲
Egyre durvulnak a dolgok, kezdődött azzal, hogy becézgetett, ez jól esett, de nem gondoltam komolyra !! pl. hogy kiscica, kisbaba ilyenek..😊
Nyáron hevültek fel a dolgok pl. strandon fenekemnél fogva nyomott ki a medencéből, hát ez lehet véletlen is, de megjegyezte milyen jó seggem van, nevettem rajta. 😁
Maszírozza a talpam hátam, megmondom őszintén imádom! 😋
Meg olyanokat csinál, hogy megfogja a kezem "gyere hugi" és kézenfogva megyünk 😊
annyira imádom ezeket, egyszerüen nem tudok ellenkezni hiába próbálnék is minden porcikámmal, meg mondja az eszem, hogy ez nem jó mert 11 év van köztünk nem bírok ellenáln ezekbe a dolgokba belebizsereg a testem
volt amikor elaludtam fejem a mellkasán, felébredtem, mondtam miért nem ébresztett, erre ő "olyan édesen aludtál" itt zúgtam bele szerintem 😓
de a legdurvább az volt, amikor nyáron haspólókba jártam megsimogatta a hasam h 'jaj poci' hát olyanokat álmodtam aznap este 🔞🔞🔞
ő lehet tényleg csak egy kis póthuginak gondol és én gondolom túl a dolgokat? 🤔
Amúgy mit csinálj kislány?
TÉrdelj a szüleid elé, és kérd sírva, hogy neveljenek meg rendesen, míg nem késő.
Én 15 vagyok és mindig 12-nek néznek...ez attól függ, hogy mennyire sminkel, NEM sminkel az ember (persze a nőies alak is fontos, de azért egy B-kosaras mell miatt nem fognak valakit 18 évesnek nézni).
Másrészt ha 18-nak is nézel ki a korod akkor is 15.
A srác meg szimplán meg akar.... De nem valami normális, hogy ennyire nem a saját koronsztályából néz magának valót.
# 22
A nagy számok törvénye alapján ide is kellett egy lógós mellű, striás seggű, kiégett háziasszony, aki agyvérzést kap az irigységtől, ha valaki elismeri, hogy csinosak a fiatalabb lányok. :D
# 22
Ebbe mi a fertő, hogy valaki felizgul szexuálisan vonzó lányokhoz? Ez biológia. Az mennyivel jobb, hogy a nők a főnökük ráncos zacskóját szopkodják a melójukért? Régen már férjhez adták meg szülniük kellett a 16 éves lányoknak, pedig akkor még tényleg 16-nak néztek ki, nem 20-nak mint most.
Gondolom te vagy az, aki végigk_rvázza a lányokat, akik kiírják, hogy elvesztik a szüzességüket 16 évesen. Az álszent, undorító fajtádnál nincs nagyobb fertő ezen a világon.
"Sok itt pampogó embert rákötnék egy olyan gépezetre, ami a farkára is rá van csatolva"
Probléma ott kezdődik, hogy tuti egyik sem férfi :D
Igen kérdező, testileg tényleg érettek vagytok, de az agyi szintetek valahol egy 12 éves szintjén állhatnak, vagyis kislányok vagytok még, egy kapcsolatra vágyó férfi pedig nem egy ilyen naiv kislánnyal fog összejönni, mint amilyen te vagy, max. elvisz pár körre.
De tudod mit? Ne legyen igazam, legyetek boldogok, házasodjatok össze, szülj neki sok gyereket és öregedjetek meg együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!